Infinity Ward opent nieuwe studio in Austin, Texas

Infinity Ward opent nieuwe studio in Austin, Texas

Uncategorized

De gaming industrie heeft recentelijk te maken gehad met ontslagen, maar er is nog steeds ruimte voor investeringen. Infinity Ward, een bekende ontwikkelaar van de populaire game Call of Duty, heeft onlangs een nieuwe studio geopend in Austin, Texas.

Het nieuws over de nieuwe studio kwam naar buiten via een vacature op de website van Activision, het moederbedrijf van Infinity Ward. In de vacature werd gezocht naar een “expert UI engineer” om te werken bij een “nieuwe studio” aan Call of Duty.

De focus van de nieuwe studio zal liggen op het creëren van “nieuwe en innovatieve ervaringen voor Call of Duty”. Hierbij zal gebruik worden gemaakt van geavanceerde technologieën. Het doel is om de spelers telkens weer te verrassen met unieke gameplay en verbeterde graphics.

Met de opening van de nieuwe studio laat Infinity Ward zien dat zij nog steeds geloven in de groei en ontwikkeling van de Call of Duty-franchise. Het is een teken van vertrouwen in de toekomst van de gaming industrie en een positieve impuls voor de werkgelegenheid in de regio.

FAQ:

Q: Wat is Infinity Ward?
A: Infinity Ward is een bekende ontwikkelaar van de populaire game Call of Duty.

Q: Waar is de nieuwe studio gevestigd?
A: De nieuwe studio van Infinity Ward is geopend in Austin, Texas.

Q: Wat is het doel van de nieuwe studio?
A: Het doel van de nieuwe studio is het creëren van nieuwe en innovatieve ervaringen voor Call of Duty met behulp van geavanceerde technologieën.

Q: Wat betekent dit voor de gaming industrie?
A: De opening van de nieuwe studio is een teken van vertrouwen in de groei en ontwikkeling van de gaming industrie en biedt ook nieuwe werkgelegenheidskansen.