Ascendant Studios ontslaat bijna de helft van personeel na tegenvallende verkoop

Ascendant Studios ontslaat bijna de helft van personeel na tegenvallende verkoop

Uncategorized

Ascendant Studios, het bedrijf achter de lancering van Immortals of Aveum vorige maand, heeft bijna de helft van zijn personeel moeten ontslaan. Als gevolg van de tegenvallende verkoop zouden in totaal 45% van de werknemers hun baan verliezen. Concreet betekent dit dat 40 werknemers hun werkplek zullen verlaten.

CEO Bret Robbins noemt deze beslissing “pijnlijk maar noodzakelijk”. Het is duidelijk dat de tegenvallende verkoop de studio dwingt om kosten te besparen en de organisatie aan te passen aan de huidige situatie.

Ondanks de teleurstellende verkoopresultaten van het recent uitgebrachte spel, heeft Ascendant Studios nog steeds hoop voor de toekomst. Het bedrijf is vastbesloten om zich aan te passen en te herstellen van deze tegenslagen.

Ascendant Studios heeft al stappen genomen om de studio te herstructureren en de ontwikkeling van nieuwe projecten voort te zetten. Het blijft zich richten op het creëren van hoogwaardige games die de verwachtingen van de spelers overtreffen.

Hoewel de ontslagen een moeilijke periode betekenen voor de betrokken werknemers, hoopt de studio op de lange termijn een sterker en succesvoller bedrijf te kunnen worden. Het zal interessant zijn om te zien hoe Ascendant Studios zich zal herpositioneren en aanpassen aan de veranderende marktomstandigheden.