Apple introduceert nieuwe iCloud-opslagbundels met de komst van iOS 17

Apple introduceert nieuwe iCloud-opslagbundels met de komst van iOS 17

Uncategorized

Apple zal binnenkort, met de lancering van iOS 17, ook nieuwe bundels voor cloudopslag aanbieden. De nieuwe opties bij iCloud+ zijn 6 en 12 TB. Het verkrijgen van extra opslagruimte komt echter met een aanzienlijk prijskaartje.

Vanaf maandag 18 september, bij de lancering van iOS 17, zal Apple ook twee nieuwe iCloud-opslagbundels aanbieden: 6 TB en 12 TB. Tot op heden was de grootste bundel bij iCloud+ 2 TB. Tijdens het evenement waarin Apple ook de iPhone 15 en de nieuwe Apple Watches presenteerde, werden de nieuwe iCloud-opslagopties aangekondigd.

Voor alle gebruikers biedt Apple nog steeds gratis 5 GB opslagruimte in iCloud aan. Voor 0,99 euro per maand krijg je echter 50 GB. Daarnaast zijn er al langer bundels beschikbaar met 200 GB voor 2,99 euro per maand en 2 TB voor 9,99 euro per maand. Deze prijzen blijven hetzelfde. De nieuwe optie van 6 TB kost 29,99 euro per maand. Voor 12 TB betaal je echter maar liefst 59,99 euro per maand.

Met iCloud+ krijg je niet alleen extra opslagruimte, maar ook extra functies. Dit omvat het verbergen van je IP-adres en browseractiviteiten in Safari, het verbergen van je e-mailadres en ondersteuning voor Veilige video in HomeKit.

Naast de nieuwe iCloud-opties heeft Apple ook de volgende aankondigingen gedaan: de iPhone 15 Pro en Pro Max, de iPhone 15 en 15 Plus, de Apple Watch Series 9 en Ultra 2, en de nieuwe AirPods Pro met usb-c.