Horizon: Forbidden West Complete Edition opgedoken op rating board website

Horizon: Forbidden West Complete Edition opgedoken op rating board website

Uncategorized

Op de website van het Singaporese rating board, het IMDA, is een Complete Edition van Horizon: Forbidden West opgedoken. Deze editie van het spel zal zowel het basisspel als de Burning Shores-uitbreiding bevatten.

Horizon: Forbidden West is een populaire game die momenteel beschikbaar is voor zowel de PlayStation 4 als de PlayStation 5. De Burning Shores-uitbreiding is echter alleen speelbaar op de PlayStation 5.

Hoewel er nog geen officiële aankondiging is geweest, lijkt dit nieuws te bevestigen dat er een Complete Edition van het spel zal worden uitgebracht. De recente geruchten over een nieuwe State of Play hebben bijgedragen aan de speculatie rondom deze speciale editie.

Fans van Horizon: Forbidden West kijken uit naar meer informatie over de Complete Edition en hopen dat er binnenkort een officiële aankondiging zal volgen. Het is gebruikelijk dat Complete Editions van games alle downloadable content bevatten, dus het is aannemelijk dat spelers met deze editie toegang zullen hebben tot zowel het basisspel als de uitbreiding.

Blijf op de hoogte voor verdere updates over Horizon: Forbidden West Complete Edition, zodat je als een van de eersten op de hoogte bent van het laatste nieuws over deze langverwachte game.