iOS 17 verschijnt maandag om 19.00 uur – Welke Apple-apparaten kun je nog meer bijwerken?

iOS 17 verschijnt maandag om 19.00 uur – Welke Apple-apparaten kun je nog meer bijwerken?

Uncategorized

Het is weer bijna tijd om je iPhone te updaten. Maandag verschijnt iOS 17, de grote iPhone-update van dit jaar. Maar ook een hoop andere Apple-apparaten kun je die dag bijwerken want er verschijnen nog veel meer updates.

Kijk je uit naar de updates en wil je zo snel mogelijk al je Apple-apparaten bijwerken? Apple heeft namelijk een vast tijdstip waarop de updates beschikbaar zijn. Om specifiek te zijn: iOS 17 verschijnt maandag 18 september, 19.00 uur Nederlandse tijd.

De afgelopen jaren was er eigenlijk maar één uitzondering op de regel: iOS 14 verscheen met enkele uren vertraging, maar wel nog op de aangekondigde avond. Houd er wel rekening mee dat het heel druk kan zijn op de servers van Apple. Het updaten kan daarom heel traag gaan. Wat dat betreft kun je beter een dagje wachten. Tegen die tijd is ook duidelijk of er geen eigenaardigheden in de software zitten.

iOS 17 is niet de enige update die aanstaande maandag verschijnt. Ook de volgende Apple-apparaten zijn klaar om geüpdatet te worden:

– iPhone 6s en nieuwer
– iPad Air 2 en nieuwer
– iPad mini 4 en nieuwer
– iPod touch (7e generatie)

Bereid je voor op de updates met de volgende artikelen:

– “Wat is er nieuw in iOS 17?” [link]
– “Alles wat je moet weten over de iPadOS 17 update” [link]
– “iPod touch (7e generatie): nieuwe functies en mogelijkheden” [link]

Voor één grote Apple-update moet je wat langer geduld hebben. Zoals altijd verschijnt de macOS update pas later dan de rest. De macOS Sonoma update wordt verwacht op dinsdag 26 september om 19.00 uur.

Ben je benieuwd naar wat er nieuw is in macOS Sonoma? Lees dan verder in ons dossier.

Wil je optimaal profiteren van de update? Overweeg dan een iCreate-abonnement en haal het maximale uit jouw vernieuwde Apple-producten!