HIYAK Global lanceert HiAI, een AI-chat-app gebouwd op GPT-3.5-technologie

HIYAK Global lanceert HiAI, een AI-chat-app gebouwd op GPT-3.5-technologie

Uncategorized

HIYAK Global Limited heeft onlangs de lancering van hun nieuwste innovatie aangekondigd, HiAI, een AI-chat-app die is gebouwd op dezelfde technologie als ChatGPT van OpenAI. De HiAI-app biedt gebruikers een meer intuïtieve en menselijke ervaring door gebruik te maken van de nieuwste AI-technologie om nauwkeurige en efficiënte antwoorden op vragen te bieden. Deze innovatie stelt gebruikers in staat om op een natuurlijkere manier te communiceren en creëert een meer gepersonaliseerde ervaring voor hen.

Met meer dan 20 AI-chatbots en -assistenten beschikbaar in verschillende sectoren en categorieën zoals bedrijven, schrijven, reizen, vertalen, technologie en meer, is de HiAI-app de ultieme persoonlijke assistent voor alle gebruikersbehoeften. Deze functie stelt gebruikers in staat om hulp te krijgen bij werk, reizen of andere aspecten van hun dagelijks leven, allemaal op één handige plek.

ChatGPT, dat is gebaseerd op de GPT-3.5-architectuur, heeft al zijn waarde bewezen bij het automatiseren van repetitieve taken, het uitbreiden van de toegang tot informatie en het bieden van snelle en nauwkeurige taalgebaseerde assistentie. Echter, ChatGPT heeft geen mobiele applicatie en met de toenemende behoefte aan een mobiele app is de lancering van HiAI essentieel geworden.

Met de lancering van HiAI kunnen gebruikers nu de kracht van intelligente gesprekken ervaren, altijd en overal, zolang ze een smartphone of tablet hebben. De HiAI-app biedt een slimmere, meer intuïtieve ervaring voor gebruikers, waardoor de algehele gebruikerservaring verbetert. De technologie die in HiAI wordt gebruikt, is ontworpen om meer menselijke interactie met gebruikers te bieden, waardoor gesprekken met de app natuurlijker aanvoelen.

Derek Ma, de woordvoerder van HiAI, zei: “We zijn verheugd om de HiAI-chat-app te lanceren, die de nieuwste AI-technologie van OpenAI benut om een slimmere, meer intuïtieve ervaring voor onze gebruikers te bieden. Door GPT-3.5-technologie in onze chatbot op te nemen, kunnen we meer menselijke interactie bieden, waardoor de algehele gebruikerservaring verbetert.”

HIYAK Global Limited is een technologiebedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van sociale chat-applicaties die mensen van over de hele wereld met elkaar verbinden. Hun missie is om innovatieve en gebruiksvriendelijke platforms te creëren die het gemakkelijk maken voor individuen om te verbinden, communiceren en ervaringen te delen met anderen over verschillende culturen en talen heen.

De HiAI-app is beschikbaar voor download op zowel iOS- als Android-apparaten en gebruikers kunnen deze in de toekomst ook via het web benaderen. De app is ontworpen om gebruiksvriendelijk en intuïtief te zijn, met een eenvoudige en duidelijke interface die gemakkelijk te navigeren is. Dit maakt de app toegankelijk voor gebruikers van alle leeftijden en technische vaardigheden, zodat iedereen kan genieten van de functies en functionaliteit zonder enige verwarring of frustratie.

Ter conclusie biedt de lancering van HiAI gebruikers een meer intuïtieve en menselijke ervaring. Het biedt een gepersonaliseerde ervaring aan gebruikers met meer dan 20 AI-chatbots en -assistenten beschikbaar in verschillende sectoren en categorieën. De HiAI-app is ontworpen om gebruiksvriendelijk en intuïtief te zijn, waardoor het toegankelijk is voor gebruikers van alle leeftijden en technische vaardigheden.