Het potentieel van Bing AI ontketenen: 6 dingen om als eerste te proberen

Het potentieel van Bing AI ontketenen: 6 dingen om als eerste te proberen

Uncategorized

Microsoft is op de AI-trein gesprongen met zijn Bing AI-chatbot en biedt een reeks functies die het een krachtiger tool kunnen maken dan OpenAI’s ChatGPT. Bing AI kan veel meer dan alleen dienen als chatbot, waaronder het genereren van verschillende soorten inhoud, het verstrekken van website-inzichten en het creëren van afbeeldingen met behulp van DALL-E 2. In dit artikel verkennen we zes dingen om te proberen met Bing AI en laten we zien hoe je toegang krijgt tot deze krachtige tool.

Hoe Bing AI te openen

Je kunt Bing AI openen via Microsoft Edge op Windows en macOS, evenals via de mobiele Bing-, Edge- en Skype-apps voor Android en iOS. Als je een desktop gebruikt, open dan Edge en klik op het Discover-pictogram in de rechterbovenhoek. Klik op de knop Aanmelden om te chatten en meld je aan met je Microsoft-account. Op mobiel word je ook gevraagd om in te loggen met je Microsoft-account.

Pas het gespreksstijl aan

Bing AI biedt drie gespreksstijlen: Meer creatief, Meer precies en Meer gebalanceerd. Meer creatief genereert fantasierijke reacties, Meer precies biedt nauwkeurige en beknopte reacties, terwijl Meer gebalanceerd een balans vindt tussen de twee. Je kunt experimenteren met elke stijl en degene kiezen die het beste bij je past.

Vraag Bing alles

Typ je vraag in het veld “Vraag me iets” en klik op de pijlknop. Als Bing AI je vraag kan beantwoorden, verschijnt het antwoord hieronder. Je kunt het gesprek voortzetten door te klikken op voorgestelde vervolgvragen of door een nieuwe vraag te stellen.

Heb een echte conversatie

Je kunt je stem gebruiken om met Bing AI te praten door op het microfoonpictogram in de Bing mobiele app te tikken. Spreek je vraag uit en Bing toont de resultaten.

Genereer inhoud

Bing AI kan verschillende soorten inhoud genereren, van een gedicht tot een rapport. Selecteer de toon, het formaat en de lengte van de inhoud die je wilt, beschrijf het in het venster “Over” en klik op de knop “Concept genereren”. Het antwoord van Bing verschijnt in het voorbeeldvenster en je kunt het kopiëren en ergens anders plakken of opnieuw genereren.

Ontvang website-inzichten

Klik op de kop “Inzichten” in de Bing zijbalk om belangrijke details of een samenvatting van de webpagina die momenteel in je browser wordt weergegeven te krijgen. Bing AI toont belangrijke punten van de pagina, evenals gerelateerde links, artikelen en video’s.

Maak een afbeelding met DALL-E 2

Bing Image Creator gebruikt DALL-E 2 om afbeeldingen te creëren op basis van tekstinvoer. Schakel het in de Edge zijbalk in door op het plus (+) -pictogram te klikken ende schakelaar voor Image Creator in te schakelen. Om een afbeelding te maken, vraag je Bing om “een afbeelding van [X] te maken”. Houd er rekening mee dat sommige termen geblokkeerd zijn, maar je kunt verschillende variaties proberen.

Is Bing AI beter dan ChatGPT? Bing AI en ChatGPT zijn beide nog in ontwikkeling en hebben veel overeenkomsten. Bing AI draait een versie van GPT-4 die is aangepast voor zoekopdrachten, en Microsoft heeft miljarden geïnvesteerd in OpenAI, de maker van ChatGPT. Voor Microsoft-gebruikers die Bing AI willen uitproberen, kan het zinvol zijn om de Bing-tools te gebruiken. Met zijn scala aan functies kan Bing AI dienen als een krachtige tool voor verschillende doeleinden.