Helldivers 2 verschijnt op 8 februari 2024

Helldivers 2 verschijnt op 8 februari 2024

Uncategorized

Helldivers 2, de alienshooter ontwikkeld door Arrowhead Game Studios, zal op 8 februari 2024 worden uitgebracht. Aanvankelijk was de release gepland voor het einde van dit jaar. De thirdpersonshooter zal beschikbaar zijn voor de PlayStation 5 en pc.

Tijdens Sony’s State of Play-evenement op 14 september werd niet alleen de releasedatum aangekondigd, maar werden ook uitgebreide co-opgameplaybeelden getoond. In deze beelden kunnen spelers zien dat ze het opnemen tegen een insectachtig monster genaamd de Bile Titan.

Helldivers 2 is het vervolg op Helldivers, dat oorspronkelijk werd uitgebracht in maart 2015. Het origineel was beschikbaar voor de PS3, PS4, PS Vita en pc. Het vervolg, Helldivers 2, zal beschikbaar zijn voor de PS5 en pc.

Met de release van Helldivers 2 kunnen spelers zich opnieuw onderdompelen in de intense multiplayer-actie die de franchise zo populair heeft gemaakt. Met nieuwe levels, wapens en vijanden belooft het vervolg een indrukwekkende ervaring te bieden.

Fans van het origineel kunnen uitkijken naar de verbeterde graphics en vernieuwde gameplay. Arrowhead Game Studios heeft zorgvuldig geluisterd naar de feedback van de spelers en heeft deze gebruikt om een nog betere game-ervaring te creëren.

PlayStation 5- en pc-gamers hebben iets om naar uit te kijken wanneer Helldivers 2 op 8 februari 2024 wordt uitgebracht. Bereid je voor op epische gevechten tegen vreemde wezens en werk samen met je vrienden om de planeet te verdedigen.