Heineken lanceert game-pc die tevens koelkast is

Heineken lanceert game-pc die tevens koelkast is

Uncategorized

Heineken, het Nederlandse bedrijf bekend van het gelijknamige bier, heeft een opvallende game-pc ontwikkeld die ook fungeert als koelkast. De pc, genaamd ‘TH3 G4M1NG FR1DG3’, is gemaakt als onderdeel van een marketingcampagne in Brazilië.

Deze functionele game-pc biedt niet alleen de mogelijkheid om moderne games te spelen, maar kan ook flesjes bier gekoeld bewaren. In samenwerking met het LePubs LeGarage-team is deze bijzondere pc tot stand gekomen.

De koelkastfunctie van de TH3 G4M1NG FR1DG3 kan een temperatuur van 3 tot 6 graden Celsius handhaven tijdens het gamen. Wanneer de pc niet in gebruik is, kan de temperatuur variëren tussen de 0 en 2 graden Celsius. De specificaties van de pc omvatten een Nvidia GTX 1650 grafische kaart, 16 GB RAM DDR4 en een AMD Ryzen 7 5700G processor, waardoor het een aantrekkelijke budget-pc is.

De Braziliaanse Twitch-streamer Gaules, met meer dan vier miljoen volgers, zal deze bijzondere game-pc onder zijn fans verloten. Er zijn momenteel geen plannen bekend om meer exemplaren van de TH3 G4M1NG FR1DG3 beschikbaar te stellen aan consumenten.