Netflix breidt zijn aanbod uit met populaire games

Netflix breidt zijn aanbod uit met populaire games

Uncategorized

Netflix, de bekende streamingdienst voor films en series, gaat zijn assortiment uitbreiden met enkele topgames. Binnenkort zal de veelgeprezen roguelite Hades beschikbaar zijn voor abonnees die een gameabonnement hebben. Daarnaast kunnen we volgend jaar ook genieten van de spellen Death’s Door en Katana Zero op het Netflix-platform.

De toevoeging van deze games laat zien dat Netflix zijn inspanningen om gamers aan te trekken nog niet heeft opgegeven. Hoewel slechts 1% van de abonnees dagelijks een game speelt via de streamingdienst, hoopt Netflix dat het aanbieden van populaire titels zoals Hades, Death’s Door en Katana Zero meer gamers zal aantrekken.

Naast het uitbreiden van het aanbod met deze geweldige games, werkt Netflix ook aan nieuwe spellen die gebaseerd zijn op populaire series. Shadow and Bone: Enter the Fold, Money Heist (Casa de Papel) en The Dragon Prince: Xadia zijn drie games in ontwikkeling die gebaseerd zijn op series van Netflix. Dit geeft fans de mogelijkheid om de wereld van hun favoriete series op een interactieve manier te beleven.

Met deze nieuwe toevoegingen laat Netflix zien dat het meer wil zijn dan alleen een streamingdienst voor films en series. Het wil een complete entertainmentervaring bieden, met games die speciaal zijn geselecteerd en ontwikkeld voor de abonnees.

FAQ:
Q: Welke games worden binnenkort toegevoegd aan Netflix?
A: Binnenkort kunnen abonnees genieten van de roguelite Hades, Death’s Door en Katana Zero op het Netflix-platform.

Q: Hoeveel procent van de abonnees speelt dagelijks games via Netflix?
A: Slechts 1% van de abonnees geeft aan dagelijks games te spelen via de streamingdienst.

Bron: www.netflix.com