Supergiant Games kondigt Hades aan voor Netflix op Apple-apparaten

Supergiant Games kondigt Hades aan voor Netflix op Apple-apparaten

Uncategorized

Supergiant Games, de ontwikkelaar van het populaire spel Hades, heeft aangekondigd dat het spel in 2024 beschikbaar zal zijn op Apple-apparaten via Netflix. Dit betekent dat je Hades kunt spelen zonder advertenties, extra kosten of in-app aankopen, net zoals andere Netflix-games. Het is een opwindend nieuws voor fans van het spel, aangezien Hades wordt beschouwd als een van de beste games van 2020.

Hades heeft talloze prijzen gewonnen en werd zelfs uitgeroepen tot Game of the Year. Critici prezen het spel om zijn unieke mix van genres en vernieuwende gameplay. Het is een rogue-lite spel dat de lat hoger legt en verschillende genres op een verrassende manier combineert.

Met de komst van Hades naar Netflix sluit het spel zich aan bij een groeiende lijst van andere populaire games zoals Dead Cells, Tomb Raider Reloaded, OXENFREE, OXENFREE II: Lost Signals, Valiant Hearts: Coming Home, Shovel Knight: Pocket Dungeon, en meer. Dit geeft gamers nog meer mogelijkheden om hun favoriete spellen te spelen op verschillende apparaten.

Naast deze opwindende aankondiging is Supergiant Games ook bezig met de ontwikkeling van Hades 2, dat naar verwachting in de lente van 2024 in early access zal gaan. Dit belooft nog meer avontuur en spanning voor fans van het eerste spel.

We kijken uit naar de release van Hades op Netflix voor Apple-apparaten en kunnen niet wachten om het spel te ervaren op een nieuw platform. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over Hades en andere games via onze Twitter-pagina.