GTA V Blijft Verkooprecords Verbeteren met 190 miljoen Exemplaren

GTA V Blijft Verkooprecords Verbeteren met 190 miljoen Exemplaren

Uncategorized

GTA V blijft de verkoopcijfers verbeteren en heeft nu de mijlpaal van 190 miljoen verkochte exemplaren bereikt. Deze populaire game, die 10 jaar geleden werd uitgebracht, blijft indrukwekkende cijfers behalen. In de afgelopen 3 maanden alleen al zijn er 5 miljoen extra exemplaren verkocht. GTA V staat nog steeds in de top tien van bestverkopende games in veel landen, waaronder de Benelux.

Rockstar Games, de ontwikkelaar van GTA V, zal volgende maand meer informatie onthullen over GTA 6. De vraag is of dit nieuwe spel het succes van GTA V kan evenaren. Op sociale media is er in ieder geval enorme hype rondom GTA 6. Een tweet waarin werd aangekondigd dat GTA V begin december zal worden onthuld, heeft al meer dan 120 miljoen likes ontvangen.

Ook Red Dead Redemption 2 doet het uitstekend. In de afgelopen drie maanden zijn er 2 miljoen exemplaren van deze game verkocht, waarmee het totaal op 57 miljoen komt. Red Dead Redemption 2 is de op één na bestverkopende game van Rockstar Games ooit en staat in de top 10 van bestverkopende premium games aller tijden.

De chairman van Take-Two, Straus Zelnick, voorspelt een recordomzet voor het komende fiscale jaar. Dit duidt waarschijnlijk op de release van GTA 6 in dat jaar. Alleen een game als GTA kan in korte tijd verkooprecords breken. Een officiële releasedatum is nog niet bekend.

FAQ:

Wat is de bestverkopende premium entertainment product ooit gemaakt?
GTA V is het bestverkopende premium entertainment product ooit gemaakt.

Hoeveel exemplaren van GTA V zijn er verkocht?
Er zijn in totaal 190 miljoen exemplaren van GTA V verkocht.

Wanneer zal GTA 6 worden onthuld?
GTA 6 zal naar verwachting begin december worden onthuld.

Hoeveel exemplaren van Red Dead Redemption 2 zijn verkocht?
Er zijn in totaal 57 miljoen exemplaren van Red Dead Redemption 2 verkocht.

Wat is de voorspelde releaseperiode voor GTA 6?
GTA 6 wordt verwacht te worden uitgebracht in het volgende fiscale jaar, dat loopt van april 2024 tot maart 2025.

Bron: [Voeg link toe]