GTA V viert 10-jarig jubileum met gratis bonussen in GTA Online

GTA V viert 10-jarig jubileum met gratis bonussen in GTA Online

Uncategorized

GTA V bestaat 10 jaar en dat wordt natuurlijk gevierd in GTA Online. Spelers krijgen gratis outfits en wapenskins geïnspireerd door Franklin, Michael en Trevor, de drie hoofdrolspelers van GTA V. Daarnaast zijn er ook vele bonussen en kortingen beschikbaar.

Spelers kunnen genieten van gratis outfits en wapenskins die zijn geïnspireerd door de klassieke looks van Franklin, Michael en Trevor uit GTAV. Daarnaast ontvangen spelers een volledige set snacks, ammo en body armor wanneer ze deze week spelen.

Er is ook een nieuw voertuig beschikbaar, namelijk de Bravado Hotring Hellfire, die gratis is voor GTA+-leden. Daarnaast zijn er extra in-game beloningen, zoals 4x GTA$ en RP voor Lamar en Trevor Contact Missions en de Community Series, driedubbele GTA$ en RP voor Come Out to Play en dubbele GTA$ en RP voor The Data Leaks en Hangar Sell Missions.

Ook worden er kortingen aangeboden, zoals 50% korting op alle Agency Properties, Upgrades & Modifications, Imani Tech Upgrades en Record A Studios-merchandise, en 40% korting op alle garages. In de showrooms van Simeons Premium Deluxe Motorsport en Luxury Autos kunnen spelers verschillende voertuigen bewonderen en kopen.

Daarnaast zijn er ook evenementen bij LS Car Meet, waar spelers de kans krijgen om de Pegassi Zentorno, Progen T20 en Pegassi Osiris te testen. Spelers kunnen ook de Maxwell Vagrant winnen door twee dagen op rij in de top 2 van de LS Car Meet Series te belanden.

GTA+-leden profiteren van extra voordelen, zoals een gratis Bravado Hotring Hellfire, een exclusieve gratis livery, dubbele GTA$ en RP voor Assault on Cayo Perico, gratis kleding en nog veel meer tot en met 11 oktober.

Kortom, er zijn tal van gratis bonussen, kortingen en extra beloningen beschikbaar ter ere van het 10-jarig jubileum van GTA V in GTA Online.