Sony onthult gratis games voor PlayStation Plus-abonnees in november

Sony onthult gratis games voor PlayStation Plus-abonnees in november

Uncategorized

Sony heeft aangekondigd welke gratis games PlayStation Plus-abonnees kunnen verwachten in november. Spelers krijgen de mogelijkheid om aan de slag te gaan met Aliens: Fireteam Elite, Mafia II: Definitive Edition en Dragon Ball: The Breakers.

Vanaf 7 november tot en met 4 december kunnen alle PlayStation Plus-abonnees deze games claimen. Dit werd bekendgemaakt via het PlayStation Blog.

Mafia II: Definitive Edition speelt zich af in een fictieve periode na de Tweede Wereldoorlog. In deze game is hoofdrolspeler Vito Scaletta verwikkeld in een strijd tegen de maffia, terwijl hij probeert om de schulden van zijn vader af te lossen.

Dragon Ball: The Breakers is een asymmetrische survival action game die in 2022 is uitgebracht. Ontwikkeld door Dimps, daagt het spel een team van zeven spelers uit om het op te nemen tegen vijanden uit de Dragon Ball-wereld. Deze vijanden, ook wel Raiders genoemd, zijn personages zoals Frieza en Cell. Het doel van de normale inwoners van de Dragon Ball-wereld is om de wereld te verlaten en te ontsnappen aan de dreiging.

Als laatste is er Aliens: Fireteam Elite, een game waarin spelers samen met vrienden de strijd aangaan tegen xenomorphs. Deze third-person shooter biedt verschillende aanpassingsmogelijkheden, waaronder een levelsysteem, diverse wapens en zes speelbare klassen.

Als PlayStation Plus-abonnee heb je tot 6 november de kans om de games Callisto Protocol, Weird West en Farming Simulator 22 te claimen.

FAQ:
Q: Welke games krijgen PlayStation Plus-abonnees gratis in november?
A: De gratis games voor november zijn Aliens: Fireteam Elite, Mafia II: Definitive Edition en Dragon Ball: The Breakers.

Q: Tot wanneer kunnen PlayStation Plus-abonnees deze games claimen?
A: PlayStation Plus-abonnees kunnen deze games claimen vanaf 7 november tot en met 4 december.

Q: Wat is Mafia II: Definitive Edition?
A: Mafia II: Definitive Edition is een game die zich afspeelt in een fictieve periode na de Tweede Wereldoorlog. De speler neemt de rol aan van hoofdrolspeler Vito Scaletta, die verwikkeld raakt in een conflict met de maffia.

Q: Wat is Dragon Ball: The Breakers?
A: Dragon Ball: The Breakers is een asymmetrische survival action game uit 2022. Spelers vormen een team van zeven spelers en nemen het op tegen vijanden uit de Dragon Ball-wereld, zoals Frieza en Cell.

Q: Wat is Aliens: Fireteam Elite?
A: Aliens: Fireteam Elite is een third-person shooter waarin spelers samen met vrienden de strijd aangaan tegen xenomorphs. De game biedt verschillende aanpassingsmogelijkheden en speelbare klassen.