Google Pixel Watch 2: Kleine update biedt bugfixes en beveiligingspatch

Google Pixel Watch 2: Kleine update biedt bugfixes en beveiligingspatch

Uncategorized

De Google Pixel Watch 2 krijgt op dit moment een nieuwe update binnen. Hoewel sommige gebruikers hoopten op een grote update, blijkt het te gaan om een minuscule update met voornamelijk bugfixes. Na installatie van de update melden veel gebruikers echter iets opmerkelijks.
De update, met versienummer TWD9.231005.005.B3, is specifiek bedoeld voor de LTE-versie van de Pixel Watch 2. Google heeft enkele problemen aangepakt door middel van de bugfixes, hoewel de exacte details over de opgeloste bugs niet bekend zijn.

November of oktober?
Naast de bugfixes bevat de update ook de beveiligingspatch van november. Opvallend genoeg rapporteren veel gebruikers op Reddit dat ze na het installeren van de update nog steeds de oktober patch zien staan als huidige software.

Hoe krijg je de update binnen?
De update wordt gefaseerd uitgerold, dus het kan zijn dat je nog even moet wachten voordat je deze ontvangt. Om te zien of de update al beschikbaar is voor jouw Pixel Watch 2, volg je de volgende stappen: ga naar Instellingen, vervolgens naar Systeem en daarna naar Systeemupdates.

Google Pixel Watch 2
De Google Pixel Watch 2 is de nieuwste smartwatch van Google en de opvolger van de eerste generatie Pixel Watch. Deze nieuwe smartwatch belooft verbeteringen, met name op het gebied van de batterijduur. De eerste Pixel Watch stond namelijk bekend om zijn teleurstellende accuduur, zoals te lezen is in onze review. Onze redacteur Laura heeft dit slimme horloge al enkele weken in bezit en is momenteel bezig met uitgebreide tests. Binnenkort volgt haar review hier op Androidworld en in onze app.

FAQs:

Q: Wat is de Google Pixel Watch 2?
A: De Google Pixel Watch 2 is de opvolger van de eerste generatie Pixel Watch en is de nieuwste smartwatch van Google.

Q: Wat biedt de recente update voor de Pixel Watch 2?
A: De recente update voor de Pixel Watch 2 bevat hoofdzakelijk bugfixes en een beveiligingspatch van november.