Google Pixel 9 Pro: Een Nieuwe Visie op Ontwerp

Google Pixel 9 Pro: Een Nieuwe Visie op Ontwerp

*EN Uncategorized

OnLeaks heeft de renders vrijgegeven van de aankomende Google Pixel 9 Pro. Volgens deze gerenommeerde bron zal de telefoon een nieuw ontwerp hebben met platte zijkanten en een opvallende ‘camerabalk’ aan de achterkant. De release van dit toestel wordt later dit jaar verwacht.

De renders werden door OnLeaks gedeeld in samenwerking met MySmartPrice en onthullen een indrukwekkende herziening van het ontwerp. Het toestel zal een vernieuwd camera-eiland aan de achterkant hebben, waarin drie sensoren zijn geïntegreerd. In tegenstelling tot eerdere Pixel-modellen, zoals de Pixel 6, 7 en 8, zal deze ‘camerastrook’ niet de volledige breedte van de achterkant beslaan. Hierdoor lijkt het nieuwe ontwerp meer op dat van de Pixel Fold die vorig jaar is uitgebracht.

Volgens MySmartPrice zal de voorkant van de telefoon voorzien zijn van een plat scherm met een diagonaal van ongeveer 6,5 inch, inclusief een punch-hole voor de selfiecamera. Hiermee zou het scherm kleiner zijn dan dat van de huidige Pixel 8 Pro, die een 6,7-inch scherm heeft. Het formaat van het toestel blijft vrijwel ongewijzigd, waardoor het mogelijk een fout betreft van MySmartPrice. De verwachte afmetingen van de Pixel 9 Pro zijn 162,7 mm hoog, 76,6 mm breed en 8,5 mm dik. Hiermee is het aanstaande toestel 0,1 mm hoger en breder, maar juist 0,3 mm dunner dan zijn voorganger.

Daarnaast tonen de renders dat de telefoon platte zijkanten zal hebben, zij het licht gebogen naar het scherm en de achterkant van de telefoon. In tegenstelling tot de Pixel 8 Pro, die afgeronde zijkanten had. De volumeknoppen en aan-uitknop bevinden zich nog steeds aan de rechterkant van het toestel, terwijl de USB-C-poort, speakers en simkaartslot aan de onderkant te vinden zijn.

OnLeaks staat bekend om het accuraat delen van renders van onaangekondigde smartphones. Vorig jaar werden in maart de eerste afbeeldingen van de Pixel 8 Pro onthuld, terwijl de officiële aankondiging door Google pas in oktober plaatsvond. De verwachte releasedatum van de Pixel 9 Pro is ergens in de tweede helft van 2024, hoewel de exacte datum nog niet bekend is.

FAQ over de Google Pixel 9 Pro

Wat zijn de kenmerken van de Google Pixel 9 Pro?
De Google Pixel 9 Pro zal een nieuw ontwerp hebben met platte zijkanten en een opvallende ‘camerabalk’ aan de achterkant. Het toestel zal een vernieuwd camera-eiland hebben met drie sensoren. Het scherm zal een diagonaal hebben van ongeveer 6,5 inch en een punch-hole voor de selfiecamera.

Hoe verschilt het ontwerp van de Google Pixel 9 Pro van eerdere modellen?
In tegenstelling tot eerdere Pixel-modellen, zal de Pixel 9 Pro een ‘camerastrook’ hebben die niet de volledige breedte van de achterkant beslaat. Het ontwerp lijkt meer op dat van de Pixel Fold. Bovendien zal de telefoon platte zijkanten hebben in plaats van afgeronde zijkanten, zoals de Pixel 8 Pro.

Wat zijn de verwachte afmetingen van de Google Pixel 9 Pro?
De verwachte afmetingen van de Pixel 9 Pro zijn 162,7 mm hoog, 76,6 mm breed en 8,5 mm dik. Het toestel is 0,1 mm hoger en breder, maar juist 0,3 mm dunner dan zijn voorganger.

Waar zijn de volumeknoppen, aan-uitknop en aansluitingen geplaatst?
De volumeknoppen en aan-uitknop bevinden zich aan de rechterkant van het toestel. De USB-C-poort, speakers en simkaartslot zijn te vinden aan de onderkant van de telefoon.

Wie heeft de renders van de Google Pixel 9 Pro vrijgegeven?
OnLeaks heeft de renders van de Google Pixel 9 Pro vrijgegeven in samenwerking met MySmartPrice. OnLeaks staat bekend om het delen van nauwkeurige renders van onaangekondigde smartphones.

Wat is de verwachte releasedatum van de Google Pixel 9 Pro?
De verwachte releasedatum van de Pixel 9 Pro is ergens in de tweede helft van 2024, hoewel de exacte datum nog niet bekend is.

Belangrijke termen en jargon:
– Renders: Afbeeldingen of visualisaties van onaangekondigde producten.
– Camera-eiland: Een verhoogd gebied aan de achterkant van een telefoon waarin de camera’s zijn geïntegreerd.
– Diagonaal: De lengte van een rechte lijn die twee tegenovergestelde hoeken van een scherm met elkaar verbindt.
– Punch-hole: Een kleine uitsparing in het scherm van een telefoon voor de selfiecamera.
– Accuraat: Betrouwbaar en nauwkeurig.

Gerelateerde links:
Google: De officiële website van Google.
MySmartPrice: Een website die informatie en prijzen van elektronische producten vergelijkt. (Opmerking: controleer de juistheid van de link voordat u deze gebruikt.)