Google Pixel 8 en Pixel 8 Pro hoesjes nu online

Google Pixel 8 en Pixel 8 Pro hoesjes nu online

Uncategorized

De hoesjes voor de aankomende Google Pixel 8 en Pixel 8 Pro zijn nu al te vinden in de Nederlandse webwinkel Smartphonehoesjes.nl. Op de website zijn verschillende hoesjes te zien, waaronder een bookcase en een softcase. Het is belangrijk op te merken dat deze hoesjes niet van Google zelf zijn, maar van een derde partij.

Op dit moment is er nog weinig informatie over de telefoons zelf te vinden in de beschrijvingen van de hoesjes. Ze lijken echter te worden gemaakt voor de opvolger van de Pixel 7, en zouden volgens geruchten een meer afgeronde vorm hebben. Renders van OnLeaks hebben al laten zien hoe de telefoons er waarschijnlijk uit zullen zien.

De Pixel 8 Pro zou een platter scherm hebben dan de Pixel 7 Pro en iets kleiner zijn met een scherm van 6,52 inch. Beide modellen hebben aan de achterkant een balk waarin de camera’s zijn geïntegreerd. De Pixel 8 Pro heeft er een extra camera bij ten opzichte van de Pixel 8.

De verwachting is dat de smartphones in het najaar zullen worden uitgebracht, waarschijnlijk in oktober. Er is echter nog geen officiële aankondiging gedaan door Google. Het is nog onduidelijk op basis waarvan Smartphonehoesjes.nl de hoesjes heeft ontwikkeld. We hebben contact opgenomen met de website voor meer informatie.

Wat betreft het gebruik van hoesjes voor de Pixel 8, wat zou jij doen? En zou je kiezen voor een officieel Google hoesje? Laat je mening achter in de reacties.