Nieuwe on-the-go-modus van Google Meet: Vergaderingen onderweg vereenvoudigd

Nieuwe on-the-go-modus van Google Meet: Vergaderingen onderweg vereenvoudigd

Uncategorized

Google heeft onlangs de nieuwe on-the-go-modus van Google Meet gelanceerd, waarmee je nu eenvoudig vergaderingen onderweg kunt bijwonen. Deze vereenvoudigde interface in de mobiele app van Meet is ontworpen voor mensen die onderweg zijn, zoals wandelaars of automobilisten die af en toe een telefoontje moeten plegen. Wanneer je een video-oproep ontvangt via de mobiele app, krijg je een pop-up te zien waarin je wordt gevraagd of je de on-the-go-modus wilt gebruiken.

Deze nieuwe modus is een gestripte versie van de Google Meet-interface. De videofunctie is automatisch uitgeschakeld, zowel aan jouw kant als aan de kant van je gesprekspartners. Als iemand tijdens de vergadering dia’s presenteert, kun je deze echter wel bekijken. Daarnaast worden er alleen knoppen weergegeven om jezelf op mute te zetten, je hand op te steken, het gespreksvolume aan te passen en de oproep te beëindigen. Meer functionaliteiten zijn er niet nodig.

De on-the-go-modus van Google Meet is beschikbaar voor zowel betalende Workspace-gebruikers als gebruikers met een gratis persoonlijk account. Deze modus kan een handige toevoeging zijn voor mensen die vaak onderweg zijn. Als je echter voornamelijk vanuit huis of kantoor belt, heb je waarschijnlijk meer baat bij de hogere 1080p-beeldkwaliteit die al enkele maanden beschikbaar is.

Vraag & Antwoord:

Q: Wat is de on-the-go-modus van Google Meet?
A: De on-the-go-modus van Google Meet is een vereenvoudigde interface in de mobiele app, speciaal ontworpen voor mensen die vergaderingen onderweg willen bijwonen.

Q: Welke functionaliteiten zijn beschikbaar in de on-the-go-modus?
A: In de on-the-go-modus zijn de videofunctie en geavanceerdere opties uitgeschakeld. Je kunt alleen knoppen gebruiken om jezelf te muten, je hand op te steken, het gespreksvolume aan te passen en de oproep te beëindigen.

Q: Voor wie is de on-the-go-modus beschikbaar?
A: De on-the-go-modus is beschikbaar voor zowel betalende Workspace-gebruikers als gebruikers met een gratis persoonlijk account.