Google introduceert “Playables” op YouTube voor het spelen van games

Google introduceert “Playables” op YouTube voor het spelen van games

Uncategorized

Google Stadia is niet meer, maar Google geeft het gamen nog niet op. Voor een selecte groep gebruikers heeft Google nu “Playables” geïntroduceerd op YouTube.

“Playables” zijn browsergames die gespeeld kunnen worden op zowel desktop als mobiele apparaten. Gelukkige gebruikers die zijn uitgekozen voor de test, zullen een nieuwe sectie genaamd “Playables” zien op hun home feed op YouTube.

Op dit moment is het nog onduidelijk welke games precies gespeeld kunnen worden, maar één van de games die beschikbaar is, is “Stack Bounce”. In dit spel moet je met een bal een toren afdalen.

Google lijkt dus nog steeds geïnteresseerd te zijn in de gamingwereld en wil gebruikers de mogelijkheid bieden om games direct op het YouTube-platform te spelen. Deze nieuwe feature kan een interessante ontwikkeling zijn voor zowel gamers als YouTube-gebruikers.

Het is nog niet bekend of en wanneer deze functie voor alle YouTube-gebruikers beschikbaar zal zijn, maar voor nu is het een exclusieve test voor een kleine groep mensen. De toekomst van gaming op YouTube blijft spannend, en we zullen moeten afwachten hoe deze feature verder wordt ontwikkeld en uitgerold.