Black Friday-verrassing: Xbox Series X verkrijgbaar voor € 399 tijdens de feestdagen

Black Friday-verrassing: Xbox Series X verkrijgbaar voor € 399 tijdens de feestdagen

Uncategorized

Het is altijd belangrijk om geruchten van ‘insiders’ met enige terughoudendheid te benaderen. Toch zijn sommige bronnen betrouwbaarder dan andere, en Billbil-kun lijkt er één van te zijn. Volgens deze betrouwbare bron heeft Microsoft een geplande Black Friday-verrassing onthuld: de prijsverlaging van de Xbox Series X met maar liefst € 150.

Hoewel we altijd voorzichtig moeten zijn met het vertrouwen in zulke berichten, biedt de bron enige geloofwaardigheid. Als de informatie klopt, kunnen we uitkijken naar het kopen van een Xbox Series X voor slechts € 399 tijdens de Black Friday-periode. Deze prijsverlaging zou gelden in Frankrijk en waarschijnlijk ook in de rest van Europa.

De Xbox Series S krijgt vaak kortingsacties, maar de Xbox Series X zelden. Dit zou dus een gouden kans zijn om de krachtige console aan te schaffen voor een aantrekkelijke prijs.

Black Friday is altijd een uitgelezen moment om nieuwe consoles en games in de aanbieding te scoren. De campagne loopt van 20 tot 27 november, waardoor je genoeg tijd hebt om de Xbox Series X in huis te halen en te genieten van games als Halo Infinite, Hi-Fi Rush, Forza Motorsport en Starfield.

Voor degenen die nog niet bekend zijn met Game Pass, raden we aan om dit abonnement te overwegen. Met Game Pass kun je een scala aan games spelen, waaronder de eerder genoemde titels, zonder extra kosten. Naar verwachting zullen volgend jaar ook games van Activision Blizzard aan het aanbod worden toegevoegd.

We hopen dat deze Black Friday-verrassing werkelijkheid wordt, zodat gamers kunnen profiteren van de scherpe prijs voor de Xbox Series X en de fantastische games die ermee gepaard gaan.