Sony brengt mogelijk Horizon Forbidden West binnenkort uit voor pc en PlayStation 5

Sony brengt mogelijk Horizon Forbidden West binnenkort uit voor pc en PlayStation 5

Uncategorized

Sony is van plan om Horizon Forbidden West binnenkort uit te brengen voor zowel pc als PlayStation 5, volgens de betrouwbare leaker billbil-kun. De exacte releasedatum is nog niet bekend, maar de leaker geeft aan dat deze “nabij” is.

De pc-port betreft een Horizon Forbidden West Complete Edition, die ook beschikbaar zal zijn voor de PS5. Dit meldt de leaker billbil-kun, die vaak juiste informatie deelt over komende games, zoals bijvoorbeeld Ratchet & Clank: Rift Apart voor de pc. De Horizon Forbidden West Complete Edition bevat zowel het basisspel als de uitbreiding genaamd Burning Shores. De pc-port zal naar verluidt beschikbaar zijn op Steam en in de Epic Games Store.

De komst van een Horizon Forbidden West Complete Edition voor de PS5 werd eerder al vermeld door de IMDA-keuringsdienst uit Singapore, zo meldt Eurogamer. Nu beweert billbil-kun dat de game ook naar de pc komt. Het is mogelijk dat Sony de game “binnen een maand” zal uitbrengen.

Horizon Forbidden West is het nieuwste spel van de Nederlandse gamestudio Guerrilla Games, onderdeel van Sony’s PlayStation Studios. Het spel werd aangekondigd in juni 2020 en kwam in februari uit voor de PlayStation 4 en 5. Het is de opvolger van Horizon Zero Dawn, dat in 2017 werd uitgebracht voor de PS4 en later ook voor de pc. Eerder dit jaar kreeg het spel een uitbreiding genaamd Burning Shores.