Generatieve AI-integratie in Open 360-platform vermindert de gemiddelde hersteltijd van Logz.io

Uncategorized

Het meest effectieve en gebruiksvriendelijke observatieplatform op de markt wordt aangeboden door Logz.io. Het heeft een aankondiging gedaan over de groei van zijn AI-gestuurde kennis van cloudapplicaties en infrastructuuroptimalisatie. Dit wordt bereikt door de integratie van generatieve AI.
Met deze nieuwe functie worden de Cognitive Insights-functies van het Open 360-platform verbeterd met een breed scala aan beproefde oplossingen voor nieuwe beschikbaarheids-, prestatie-, veerkracht- en beveiligingsproblemen. De bestaande Cognitive Insights-mogelijkheid maakt gebruik van generatieve AI om de gemiddelde tijd tot herstel (MTTR) drastisch te verkorten, meer waarde uit minder gegevens te halen en de kosten te minimaliseren.


Met de toevoeging van zijn crowdsourced Cognitive Insights-tool, implementeert Logz.io sinds 2016 modellen voor machinaal leren onder toezicht. Logz.io blijft voorop lopen bij het gebruik van geavanceerde nieuwe technologieën vanwege zijn toewijding aan het ontwikkelen en omarmen van open-source software. Door gerichte gegevens te leveren die kunnen worden gebruikt om cloudomgevingen te optimaliseren, zijn deze nieuwe technologieën bedoeld om hun klanten ten goede te komen.


Gebruikers kunnen de meest up-to-date monitoring, analyse, visualisatie en intelligentie verkrijgen door gebruik te maken van de Cognitive Insights-functie van het Open 360-platform. De functie wordt verbeterd door generatieve AI.


Populaire open-source observatietools zoals OpenSearch, Prometheus en Jaeger worden in dit systeem gecombineerd met generatieve AI. Als gevolg hiervan voegt het meer bronnen van relevante informatie toe aan gecrowdsourcete gegevens. Er is een toevoeging van context, ernst en relevante informatie aan het eerdere menselijke werk om relevante gebeurtenissen te vinden. Deze automatisering versnelt het aanzienlijk en biedt ook bekende reparatiemogelijkheden.


De integratie van generatieve AI in de huidige Cognitive Insights-mogelijkheden van Logz.io is revolutionair. Het doet dit tegen lagere kosten, terwijl het ook MTTR verlaagt en meer waarde haalt uit minder gegevens.


Nu profiteert de geautomatiseerde aanbevelingsengine van het Open 360-platform van de enorme overvloed aan gekoppelde gegevens. De gegevens worden verwerkt door het generatieve AI-model. Dit alles helpt Logz.io bij zijn voortdurende inspanningen om de waarneembaarheid voor zijn klanten te versnellen en te verbeteren. De meeste propriëtaire systemen bevatten innovatie, die meestal toegeeft aan commerciële belangen. Logz.io zet zich in voor het opnemen van alle bronnen die nuttig kunnen zijn voor zijn gebruikers, inclusief generatieve AI.


De functie Cognitive Insights vergelijkt loggegevens automatisch met gegevens uit de community van de Logz.io-community. Dit wordt gedaan om mogelijke problemen op te sporen en nuttige webreferenties aan te bieden. Met behulp van loggegevens bootst het menselijke interacties na. Bovendien bevat het relevante informatie uit open-source repositories, discussieforums en sociale threads die toegankelijk zijn. Dankzij deze mogelijkheid kunnen ingenieurs het probleem snel in de productieomgeving aanpakken.
Logz.io’s combinatie van generatieve AI en Cognitive Insights verbetert crowdsourcing-gegevens. Dit wordt gedaan door gebruik te maken van extra bronnen van relevante gegevens die allemaal worden geïndexeerd door het grote taalmodel. De intelligentie van het systeem is enorm verbeterd en de MTTR is verlaagd van uren naar minuten.


Het Open 360-platform is nu nog meer gepositioneerd als een geavanceerde, full-stack observatieoplossing. Dit is te danken aan de integratie van generatieve AI-mogelijkheden. Gebruikers van Logz.io profiteren van de voortdurende innovatie van het platform. Dit wordt gevoed door de wereldwijde gemeenschap van technische en ITOps-professionals van het platform. Ze dragen hun crowdsourced inzichten bij om MTTR te verlagen.