Apple stopt met siliconen hoesjes en bandjes, wat komt er in de plaats?

Apple stopt met siliconen hoesjes en bandjes, wat komt er in de plaats?

Uncategorized

Verschillende geruchten suggereren dat Apple binnenkort zal stoppen met het aanbieden van siliconen hoesjes voor de iPhone en bandjes voor de Apple Watch. Het bedrijf heeft plannen om deze te vervangen door een meer verantwoorde keuze.

De siliconenhoesjes met MagSafe zullen niet langer verkrijgbaar zijn, evenals bepaalde Apple Watch-bandjes, zoals het sportbandje en solobandje. Ook de siliconen sleutelhangers voor de AirTag zullen verdwijnen.

Het verdwijnen van de siliconen hoesjes en bandjes zal echter geleidelijk gebeuren. Bestaande modellen zullen geen nieuwe kleuren meer krijgen en zodra de huidige voorraad op is, zullen de siliconen bandjes en hoesjes niet meer te koop zijn.

Naast de siliconen accessoires zullen ook de leren iPhone-hoesjes verdwijnen. Deze zullen worden vervangen door nieuwe hoesjes van een ander materiaal, dat intern “FineWoven” wordt genoemd. Ook het nieuwe bandje voor de Apple Watch zal waarschijnlijk van dit materiaal zijn gemaakt.

De beslissing van Apple om te stoppen met alle leren en siliconen accessoires maakt deel uit van een grotere verandering om over te stappen op milieuvriendelijke materialen. De huidige siliconen accessoires zijn niet gemaakt van gerecyclede grondstoffen en sommige bestanddelen kunnen moeilijk worden gerecycled vanwege hun hittebestendigheid.

Het wordt verwacht dat “FineWoven” het nieuwe materiaal zal zijn dat Apple zal gebruiken voor de siliconen hoesjes en bandjes. Hierdoor zullen de leren accessoires snel worden vervangen en zal uiteindelijk ook een einde komen aan de siliconen accessoires. Mogelijk zullen er in de toekomst andere materialen worden geïntroduceerd als vervanging.

Blijf altijd op de hoogte van het laatste Apple-nieuws door je aan te melden voor onze nieuwsbrief en download de gratis iPhoned-app om niets te missen.