Galaxy S22 ontvangt september beveiligingsupdate

Galaxy S22 ontvangt september beveiligingsupdate

Uncategorized

Opnieuw is de Galaxy S22 serie als eerste toestel voorzien van de nieuwste beveiligingsupdate. In juli en augustus ontvingen de toestellen al de primeur, en nu gebeurt het opnieuw in september.

De unbranded Galaxy S22, S22+ en S22 Ultra worden sinds juli telkens als eerste in Europa voorzien van de nieuwste patches. Dit lijkt geen officieel beleid te zijn, maar eerder toeval.

De september-update, met een grootte van ruim 200 MB, is vanaf vandaag beschikbaar voor de Galaxy S22, S22+ en Ultra. De firmwareversie is S90*BXXS6CWH6. Deze update betreft alleen beveiligingsverbeteringen en bevat geen nieuwe functies. Er zijn in totaal 23 fixes voor het Android OS en 35 fixes voor Samsung’s eigen software. Onder andere de beveiliging van het Samsung Keyboard, de One UI Home launcher, de Weer app, de vergrendelingsinstellingen, Berichten, Dual Messenger en Slimme suggesties zijn verbeterd.

De update van september is nu beschikbaar op de unbranded Galaxy S22, S22+ en S22 Ultra in Nederland, Belgiƫ en de rest van Europa. Gebruikers kunnen wachten op de automatische melding of de beschikbaarheid zelf controleren via Instellingen -> Software-update -> Downloaden en installeren.

Heb jij de september-update al ontvangen op jouw S22? Ontdek je nog andere veranderingen?