Najaarskleuren 2023 voor Apple Watch-bandjes

Najaarskleuren 2023 voor Apple Watch-bandjes

Uncategorized

De Apple Watch Series 9 en Apple Watch Ultra 2 zijn onthuld, met nieuwe kleuren en materialen voor de bijbehorende bandjes. Het design blijft grotendeels hetzelfde, maar leer is vervangen door CO2-neutrale opties. De geweven sportbandjes, Alpine en Trail zijn nu CO2-neutraal, terwijl het FineWoven materiaal het leren bandje vervangt. De prijzen van de voormalige leren bandjes blijven hetzelfde.

Bij Nike en Hermès zijn er ook nieuwe ontwikkelingen. Nike’s sportbandjes hebben nu spikkels om het gebruik van gerecycled plastic te benadrukken. De geweven sportbanden hebben ook een meer rommelige uitstraling gekregen. Bij Hermès zijn er gebreide Apple Watch-bandjes en ingenieus gevlochten rubberen bandjes verkrijgbaar. De prijzen beginnen bij €400.

Oude Apple Watch-bandjes kunnen nog steeds worden gebruikt, aangezien de aansluiting hetzelfde is gebleven. Het wordt aanbevolen om de juiste bandjes (38/40/41mm of 42/44/45/49mm) te gebruiken voor de bijbehorende horlogekasten.

Voor de Apple Watch Ultra-bandjes zijn er nieuwe kleuren toegevoegd, waaronder indigo, blauw en olijfgroen voor het Alpine-bandje, blauw/zwart, groen/grijs en oranje/beige voor het Trail-bandje, en blauw en oranje voor het Ocean-bandje.

Het Magnetic Link-bandje heeft nu hetzelfde uiterlijk als eerder, maar is volledig gemaakt van FineWoven textiel. Het bandje met moderne gesp is nu ook verkrijgbaar in FineWoven materiaal. Beide bandjes kosten respectievelijk €99 en €149.

Het Sportbandje heeft nieuwe kleuren, waaronder klei, stormblauw, moerbei, lichtroze en winterblauw. Nike’s sportbandjes hebben nu ook nieuwe kleuren, zoals blauwe vlam, woestijnsteen, magisch gloeiend, middernachtsky, cargo khaki en platina.

Het geweven sportbandje is verkrijgbaar in nieuwe kleuren, waaronder winterblauw, cipres, lichtroze, sterrenlicht en middernacht. Nike’s geweven sportbandjes zijn er nu ook in verschillende kleurstellingen, zoals game royal/oranje, starlight/roze, sequoia/oranje, zwart/blauw en felgroen/blauw.

Het Solobandje is er nu in cipres, frisoranje, winterblauw en lichtroze. Het Gevlochten solobandje is verkrijgbaar in stormblauw, guave, beige en klei, voor €99.

Bij Hermès zijn er exclusievere opties, waaronder textielbandjes en een ingenieus gevlochten rubberen bandje met de welbekende H van Hermès. Deze bandjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maar niet in Nederland of België.

Als je op zoek bent naar een nieuwe Apple Watch, kun je het overzicht Apple Watch kopen bekijken voor modellen inclusief bandjes.