Forza Horizon 5 introduceert EventLab 2.0 met nieuwe functies

Forza Horizon 5 introduceert EventLab 2.0 met nieuwe functies

Uncategorized

De game van Playground Games, Forza Horizon 5, wordt nog steeds goed ondersteund door de ontwikkelaars. Een van de recente verbeteringen aan de game is de introductie van EventLab 2.0. In een nieuwe trailer krijgen we een kijkje in deze upgrade.

Met EventLab 2.0 kunnen spelers nu een hele reeks verbeteringen en nieuwe functies gebruiken om het evenement van hun dromen te creëren. Een aantal van deze verbeteringen zijn onder andere multi-selectie, aangepaste evenementflyers, het maken en delen van prefabs, en de toevoeging van een gloednieuwe locatie genaamd EventLab Island.

De nieuwe trailer laat ons kennismaken met deze veranderingen en laat zien hoe spelers hun eigen unieke evenementen kunnen creëren en delen met anderen. Het is een geweldige toevoeging aan de game die spelers nog meer creatieve mogelijkheden biedt.

EventLab 2.0 is nu beschikbaar als gratis update voor Forza Horizon 5. Spelers kunnen direct aan de slag met het verkennen en gebruiken van de nieuwe functies. Dus als je houdt van het organiseren en deelnemen aan evenementen in de game, zul je zeker genieten van deze upgrade.

Download EventLab 2.0 nu en veel plezier met het creëren van je eigen unieke evenementen in Forza Horizon 5!