Fortnite trekt recordaantal spelers met herlancering van OG-seizoen

Fortnite trekt recordaantal spelers met herlancering van OG-seizoen

Uncategorized

Fortnite, het populaire online spel, heeft afgelopen weekend ongekend succes geboekt met de herlancering van het OG-seizoen. Maar liefst 44,7 miljoen spelers gingen aan de slag met Fortnite OG, waardoor het de “grootste dag ooit” voor het spel werd. In totaal werd er maar liefst 102 miljoen uur aan Fortnite besteed.

Deze indrukwekkende mijlpaal werd aangekondigd door Fortnite zelf op Twitter, waar ze versteld stonden van de reactie op #FortniteOG. Het spelaccount verklaarde: “We zijn overweldigd door de enthousiaste respons. Gisteren was de grootste dag in de geschiedenis van Fortnite, met 44,7 MILJOEN spelers die gezamenlijk 102 MILJOEN uur hebben gespeeld.”

De OG-seizoenslancering bracht spelers terug naar het allereerste Fortnite-eiland en bood de mogelijkheid om verschillende fases uit de geschiedenis van de Battle Royale te ervaren, te beginnen met Chapter 1 Season 5. Hierdoor zijn geliefde items zoals Shopping Carts, ATK’s, Assault Rifles, Pump Shotguns en meer weer terug in het spel. Hoewel Sprinten en mantling nog steeds beschikbaar zijn, zijn er een aantal andere functies tijdelijk uitgeschakeld.

De populariteit van Fortnite blijft ongeëvenaard en het aantal gelijktijdige spelers bereikte volgens de website Fortnite.GG op 4 november zelfs een indrukwekkende 6.172.463. Het is duidelijk dat Fortnite nog steeds een krachtige aantrekkingskracht heeft op gamers over de hele wereld.

FAQ:

Q: Hoeveel spelers hebben Fortnite OG gespeeld?
A: Maar liefst 44,7 miljoen spelers hebben Fortnite OG gespeeld.

Q: Hoeveel uur is er totaal gespeeld?
A: In totaal werd er 102 miljoen uur Fortnite gespeeld.

Q: Welke functies zijn terug in Fortnite OG?
A: Items zoals Shopping Carts, ATK’s, Assault Rifles, Pump Shotguns en meer zijn weer terug in het spel.

Q: Zijn Sprinten en mantling nog steeds beschikbaar?
A: Ja, Sprinten en mantling zijn nog steeds beschikbaar, maar er zijn wel een aantal andere functies tijdelijk uitgeschakeld.

Q: Wat was het recordaantal gelijktijdige spelers op 4 november?
A: Op 4 november waren er maar liefst 6.172.463 spelers tegelijkertijd Fortnite aan het spelen.