Fortnite keert terug naar zijn wortels en breekt records

Fortnite keert terug naar zijn wortels en breekt records

Uncategorized

Fortnite, het populaire online spel van Epic Games, heeft deze week een opmerkelijke transformatie ondergaan. De game is teruggekeerd naar zijn oorspronkelijke versie, die tot vreugde van vele fans al werd voorspeld in de Marvel-film Avengers: Endgame uit 2019.

In de film is er een scène waarin een personage Fortnite speelt op een PlayStation 4. Destijds zat er een fout in de game, die zichzelf nu heeft opgelost. Dit zorgt voor een komische twist, aangezien de film zich afspeelde in 2023 en fans het vreemd vonden dat de originele Fortnite nog steeds in die tijd werd gespeeld.

Echter, het probleem heeft zichzelf inmiddels opgelost. Hoewel de graphics zijn veranderd met de introductie van de Unreal Engine 5, heeft Fortnite deze week de oude vertrouwde gebieden teruggebracht waar fans zo van houden. Dit heeft geresulteerd in een recordaantal spelers die de game hebben gespeeld.

Het succes van deze terugkeer naar de roots van Fortnite kan niet langer genegeerd worden door Epic Games. Het bedrijf heeft onlangs nog 830 werknemers moeten ontslaan en zal nu op zoek moeten naar manieren om meer aandacht voor hun games te genereren.

Al met al heeft Fortnite met deze OG Update een frisse wind gebracht in de gamingwereld. De game is teruggekeerd naar zijn oorsprong en heeft daarmee vele fans weten te bereiken. De vraag blijft echter hoe Epic Games hierop zal reageren en hoe zij de aandacht voor hun games verder zullen vergroten.

FAQ

Wat is Fortnite?

Fortnite is een online spel ontwikkeld door Epic Games. Het is een ‘battle royale’-stijl spel waarin spelers het tegen elkaar opnemen in een steeds kleiner wordende speelzone.

Wat is de Unreal Engine 5?

De Unreal Engine 5 is een game-engine ontwikkeld door Epic Games. Het is een softwareframework dat wordt gebruikt om videogames te ontwikkelen en te draaien.

Waarom heeft Epic Games werknemers moeten ontslaan?

Epic Games heeft recentelijk 830 werknemers moeten ontslaan als gevolg van verschillende factoren, waaronder de concurrentie in de game-industrie en economische uitdagingen. Het bedrijf zal nu op zoek moeten naar manieren om de aandacht voor hun games te vergroten.