Nieuwe Aanpassingen in Fortnite Cosmetics Verbeteren Speelervaring

Nieuwe Aanpassingen in Fortnite Cosmetics Verbeteren Speelervaring

Uncategorized

Fortnite heeft aangekondigd dat het zijn controversiële leeftijdsrestricties voor skins zal aanpassen, wat heeft geleid tot positieve reacties van de community. De update, die aanvankelijk door fans als de “slechtste update ooit” werd bestempeld, heeft tot veel kritiek geleid. Echter, Epic Games heeft via een bericht op de website laten weten dat een aantal van de items volledig uitgeschakeld zullen worden totdat er een lange-termijn oplossing is gevonden, terwijl de meeste skins beschikbaar zullen blijven.

De aanpassingen aan de cosmetic-regels zullen van kracht zijn vanaf de v28.00 update op 3 december 2023. Epic Games erkent dat ze in het verleden zeer conservatief waren bij het beoordelen van de impact van cosmetics op de rating van een eiland. Ze zullen daarom opnieuw naar alle cosmetics kijken om een betere balans te vinden.

Een klein aantal bestaande cosmetics en minder dan tien outfits zullen alleen beschikbaar zijn op eilanden met een T-rating, vanwege angstaanjagende of vijandige elementen. Het doel is om ouders te helpen geïnformeerde beslissingen te nemen over de duizenden games en ervaringen die Fortnite te bieden heeft.

Deze aankondiging heeft geleid tot opluchting bij de Fortnite community, nadat er eerder veel kritiek was op de leeftijdsrestricties. Hoewel nog niet duidelijk is welke skins precies zullen worden beïnvloed door de nieuwe regels, wijzen veel fans naar de Xenomorph skin als een mogelijke kandidaat.

Epic Games is van plan om in de toekomst verder te onderzoeken welke restricties er mogelijk zijn voor cosmetische items. De game heeft recentelijk een renaissance doorgemaakt dankzij de Fortnite OG update, die de grootste dagelijkse spelersaantallen in de geschiedenis van de Battle Royale modus heeft behaald.

FAQ:

Wat zijn de leeftijdsrestricties voor skins in Fortnite?

Vanwege angstaanjagende of vijandige elementen zijn een klein aantal bestaande cosmetics en minder dan tien outfits alleen beschikbaar op eilanden met een T-rating.

Wanneer worden de aanpassingen aan de cosmetic-regels doorgevoerd?

De aanpassingen zullen van kracht zijn vanaf de v28.00 update op 3 december 2023.

Bron: [Bronnaam]