Fortnite OG Event veroorzaakt recordaantal spelers

Fortnite OG Event veroorzaakt recordaantal spelers

Uncategorized

Afgelopen weekend wist Epic Games met het Fortnite OG Event een nieuwe mijlpaal te bereiken. Het evenement, dat terugging naar de allereerste Fortnite-map, zorgde voor het grootste aantal spelers ooit. Maar liefst 44,7 miljoen spelers logden in op zaterdag 4 november, wat resulteerde in in totaal 102 miljoen gespeelde uren.

Het Fortnite OG Event begon op 3 november en blijft nog doorlopen tot 2 december. Gedurende deze maand kunnen spelers nostalgisch genieten van de eerste hoofdstuklocaties, zoals Tilted Towers, Risky Reels, Greasy Grove en Loot Lake. Het is een unieke gelegenheid om terug te keren naar de oorsprong van de game en herinneringen op te halen.

Tijdens het evenement worden verschillende updates geïntroduceerd die elementen uit het verleden terugbrengen. Spelers kunnen genieten van de toevoeging van Shopping Carts, ATKs, de Assault Rifle, Pump Shotgun en nog veel meer. Dit geeft spelers de kans om te ervaren hoe de game er in vroegere seizoenen uitzag en speelde.

Het succes van het Fortnite OG Event toont aan hoeveel spelers betrokken zijn bij de game en hoeveel ze terugverlangen naar de oude tijden. Of spelers nu al lang meespelen in de wereld van Fortnite of net zijn begonnen, het OG Event weet hen allen te binden. Het is een viering van de rijke geschiedenis van de game en de impact die het heeft gehad op het genre van de battle royale.

Bedankt aan alle Fortnite-spelers, zowel de oude veteranen als de nieuwelingen, voor jullie enthousiaste deelname aan het Fortnite OG Event. Laten we samen genieten van deze bijzondere gelegenheid en nog meer records breken!

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat is het Fortnite OG Event?

Het Fortnite OG Event is een speciaal evenement georganiseerd door Epic Games, waarbij spelers terug kunnen keren naar de allereerste Fortnite-map en kunnen genieten van bekende locaties en elementen uit het verleden.

Hoe lang duurt het Fortnite OG Event?

Het Fortnite OG Event begon op 3 november en loopt nog door tot 2 december. Dit geeft spelers ruim een maand de tijd om nostalgisch te spelen op de originele Fortnite-map.

Welke updates worden geïntroduceerd tijdens het Fortnite OG Event?

Tijdens het evenement worden diverse updates geïntroduceerd die elementen uit het verleden terugbrengen. Denk hierbij aan Shopping Carts, ATKs, de Assault Rifle, Pump Shotgun en nog veel meer. Deze updates geven spelers de kans om de game te ervaren zoals het in eerdere seizoenen was.

Wat maakt het Fortnite OG Event zo speciaal?

Het Fortnite OG Event is uniek omdat het spelers de gelegenheid biedt om terug te keren naar de oorsprong van de game en herinneringen op te halen. Het is een viering van de geschiedenis van Fortnite en laat spelers genieten van de bekende locaties en elementen uit het eerste hoofdstuk van de game.

Bron
Fortnite Twitter account: (link)