Football Manager 2024 wordt later dit jaar uitgebracht

Football Manager 2024 wordt later dit jaar uitgebracht

Uncategorized

SEGA en Sports Interactive brengen later dit jaar Football Manager 2024 uit. De game zal op 6 november verschijnen voor pc en consoles, inclusief een mobiele versie die speelbaar zal zijn via Netflix.

Uitgever SEGA heeft de releasedatum van de game bekendgemaakt. Football Manager 2024 zal op 6 november beschikbaar zijn voor de Xbox One en Xbox Series X en S, de PlayStation 5 en voor pc. De game zal ook beschikbaar zijn op Game Pass. Voor pc-spelers zal er een vroege toegang beschikbaar zijn, waardoor ze de game twee weken eerder kunnen spelen. Deze vroege toegang geldt echter niet voor de consoles. In de komende weken zal SEGA meer details over de game bekendmaken.

Naast de reguliere versies komt er ook een Switch-versie uit. Football Manager 2024 Touch is een beperktere versie van het spel waarbij enkele onderdelen zijn weggelaten. Deze Touch-variant is voor het eerst verschenen in 2018 voor de Nintendo-console.

Er zal ook een mobiele variant van het spel beschikbaar worden gesteld. Dit zal gebeuren via Netflix, dat al een tijdje mobiele games aanbiedt. Spelers kunnen het spel gratis spelen, maar ze moeten wel een Netflix-abonnement hebben om in te kunnen loggen. De mobiele variant zal ‘nieuwe functies en mogelijkheden’ bevatten, maar deze zullen pas over enkele weken bekend worden gemaakt. De mobiele game zal alleen werken in de Android- en iOS-apps en niet op Android-tv’s.