Welke winkel biedt de beste Black Friday-deal voor de Xbox Series X?

Welke winkel biedt de beste Black Friday-deal voor de Xbox Series X?

Uncategorized

Het is Black Friday en dat betekent dat er veel aanbiedingen zijn voor games en consoles. Maar er is een opvallende trend gaande tijdens deze gekke dagen: elke dag lijkt de prijs van de Xbox Series X-console van Microsoft een paar euro omlaag te gaan.

De Media Markt is normaal gesproken niet de winkel die ik snel zou aanbevelen, maar deze keer hebben ze een geweldige deal. De Xbox Series X-console kost nu €415 bij de Media Markt en je krijgt daarbij de Diablo IV-bundel cadeau! Dit betekent dat je een digitale code van de populaire game van Blizzard bij de console krijgt. Een ongelofelijk lage prijs voor de beste en krachtigste console op de markt, inclusief een van de meest succesvolle games van het afgelopen jaar. Het is waarschijnlijk de goedkoopste prijs die de console ooit heeft gehad sinds de release in 2020.

Inmiddels hebben ook andere winkels de prijs van de console verlaagd. Bol.com biedt de console bijvoorbeeld aan voor €414, maar zonder de gratis game. Als je toch graag de Diablo-bundel wilt, maar liever niet te veel bij de Media Markt wilt kopen, kun je overwegen om naar Nedgame te gaan. Daar kost de Xbox Series X Diablo IV-bundel momenteel €438.

Ben jij van plan om op Black Friday toe te geven aan deze verleiding?

Veelgestelde vragen

1. Wat is Black Friday?
Black Friday is een jaarlijkse koopjesdag die plaatsvindt op de dag na Thanksgiving in de Verenigde Staten. Tijdens deze dag bieden winkels grote kortingen en speciale aanbiedingen aan.

2. Wat is de Xbox Series X?
De Xbox Series X is de nieuwste gamingconsole van Microsoft. Het is een krachtige console waarmee je de nieuwste games in hoge kwaliteit kunt spelen.

3. Wat is de Diablo IV-bundel?
De Diablo IV-bundel is een speciale editie van de Xbox Series X-console waarbij de game Diablo IV is inbegrepen. Diablo IV is een populaire action-role-playing game ontwikkeld door Blizzard Entertainment.

4. Wat is de prijs van de Xbox Series X bij verschillende winkels?
De prijs van de Xbox Series X kan per winkel verschillen. Op dit moment is de Media Markt de goedkoopste optie met een prijs van €415, inclusief de Diablo IV-bundel. Bol.com biedt de console aan voor €414 zonder de bundel, en bij Nedgame kost de Diablo IV-bundel momenteel €438.