Final Fantasy VII Rebirth krijgt releasedatum voor PlayStation 5

Final Fantasy VII Rebirth krijgt releasedatum voor PlayStation 5

Uncategorized

Het tweede deel van de Fantasy VII-remakesaga, Final Fantasy VII Rebirth, heeft een releasedatum gekregen. De game zal op 29 februari 2024 uitkomen op de PlayStation 5. Dit werd aangekondigd door Sony in een trailer tijdens de State of Play op 14 september.

Square Enix, de uitgever van Final Fantasy VII Rebirth, heeft laten weten dat de game goed is voor bijna honderd uur gameplay. Het tweede deel van de remaketrilogie vertelt het verhaal van de reis buiten Midgar tot het middelpunt van de originele Final Fantasy VII.

Na de release van Rebirth zal er nog een derde deel worden uitgebracht dat de rest van het verhaal omvat. Daarnaast heeft Square Enix deze maand bevestigd dat Final Fantasy XVI ook naar de pc komt. Ondanks tegenvallende winstcijfers heeft de uitgever aangegeven tevreden te zijn met de verkoopcijfers van FF XVI.

Dit nieuws over Final Fantasy VII Rebirth is zeer positief voor fans van de serie en gamers die uitkijken naar de release van het tweede deel van deze iconische RPG-remake.