Lijst van aankomende games gelekt van Microsoft na overname van Activision Blizzard

Lijst van aankomende games gelekt van Microsoft na overname van Activision Blizzard

Uncategorized

Via de documenten van de FTC vs. Microsoft rechtszaak omtrent de overname van Activision Blizzard, is een hele lijst met aankomende games gelekt van tech gigant. Een schema met de release-lijst van Microsoft is opgedoken met interessante titels.

Op het schema is te zien dat de Indiana Jones game van MachineGames gepland staat voor het volgende fiscale jaar en dat er ook een Oblivion remaster komt, naast Starfield DLC.

In het jaar daarna kunnen we uitkijken naar Doom Zero met DLC en nog een aantal niet aangekondigde games. Enkele andere games die later zullen verschijnen zijn Fallout 3 Remaster, The Elder Scrolls VI, Dishonored 3, een vervolg op Ghostwire Tokyo en nog meer.

De lijst bevat ook een aantal games met een werknaam, waardoor we nog niet weten om welke games het precies gaat. Deze games zijn bekend onder de namen Project Hibiki, Project Platinum, Project Kestrel en een Licensed IP Game. Meerdere verrassingen kunnen dus in het verschiet liggen.

Het uitlekken van deze release-lijst geeft een interessant inzicht in wat we kunnen verwachten van Microsoft na de overname van Activision Blizzard. Fans van de Fallout- en The Elder Scrolls-series kunnen zich verheugen op remasters en vervolgen. Daarnaast kunnen ook liefhebbers van Doom, Dishonored en Ghostwire Tokyo nieuwe titels tegemoet zien.

Het belooft een spannende toekomst te worden voor gamers met een voorliefde voor de games van Microsoft en de studio’s die zij nu in bezit hebben. We kijken uit naar meer informatie en officiële aankondigingen over deze aankomende releases.