Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes krijgt officiële releasedatum

Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes krijgt officiële releasedatum

Uncategorized

505 Games en Rabbit & Bear Studios kondigen met trots de releasedatum aan van Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes. Het crowdfunding-spel, dat in 2020 de meeste financiering heeft ontvangen, zal wereldwijd uitkomen op 23 april 2024. De game zal beschikbaar zijn op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox X|S, Xbox One, Nintendo Switch en PC (Steam, Epic Game Store, GOG).

Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes is een JRPG ontwikkeld door de legendarische Yoshitaka Murayama (bekend van Suikoden I & II) en Junko Kawano (bekend van Suikoden I & IV). Het spel brengt het turn-based strategiespel naar een hoger niveau met een zorgvuldig gevechtssysteem met zes personages. De game maakt gebruik van nauwgezet gemaakte 2D-sprites en 3D-achtergronden en bevat een meeslepend verhaal met meer dan 100 speelbare personages. Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes biedt spelers een moderne kijk op klassieke JRPG’s.

Studio Lead Yoshitaka Murayama is verheugd om eindelijk de releasedatum te kunnen aankondigen en is trots dat het spel tijdens de Nintendo Direct is getoond. Hij bedankt alle fantastische backers die geduldig hebben gewacht op de release van de game.

Naast de aankondiging van de releasedatum heeft Rabbit & Bear Studios ook een nieuwe sleutelvisual onthuld met de drie belangrijkste personages Nowa, Seign en Marisa. Fans kunnen uitkijken naar dit veelbelovende avontuur dat binnenkort beschikbaar zal zijn op verschillende platforms.