De eerste DLC voor Pokémon Scarlet & Violet bevat veel bugs en glitches

De eerste DLC voor Pokémon Scarlet & Violet bevat veel bugs en glitches

Uncategorized

Met de release van de eerste DLC voor Pokémon Scarlet & Violet genaamd The Teal Mask, zijn ook veel bugs en glitches naar voren gekomen. Spelers delen online hun ervaringen met problemen zoals frame rate-problemen, vast komen te zitten achter NPC’s, verdwijnende grond en plotseling gigantische NPC’s.

De frame rate van het spel laat op sommige momenten te wensen over, wat de spelervaring aanzienlijk kan beïnvloeden. Daarnaast is er een probleem waarbij spelers per ongeluk vast komen te zitten achter NPC’s, waardoor ze niet meer verder kunnen in het spel. Er zijn zelfs momenten waarop de grond volledig verdwijnt, wat tot nieuwe uitdagingen leidt. Bovendien worden NPC’s soms onverwachts gigantisch, wat een vreemde visuele ervaring oplevert.

Op sociale media uiten spelers hun frustratie over deze problemen. Verschillende tweets tonen screenshots en video’s van de bugs en glitches, waaruit blijkt dat de game nog steeds gebreken vertoont, zelfs na de release van de DLC.

Het is belangrijk op te merken dat deze problemen niet alleen betrekking hebben op de DLC, maar ook op de basisgame van Pokémon Scarlet & Violet. Hoewel de DLC nieuwe content toevoegt aan het spel, lijken de bugs en glitches een negatieve invloed te hebben op de algehele speelervaring.

Het is nog onduidelijk of en wanneer deze problemen zullen worden opgelost. Tot die tijd zullen spelers mogelijk moeten omgaan met de gebreken en hopen dat er snel een oplossing wordt gevonden. Pokémon Scarlet & Violet blijft desondanks een populaire game, maar de aanwezigheid van deze technische problemen is een punt van zorg voor veel spelers.