Duracell lanceert innovatieve powerbanks met uniek design

Duracell lanceert innovatieve powerbanks met uniek design

Uncategorized

Duracell heeft zojuist twee nieuwe powerbanks geïntroduceerd die direct de aandacht trekken met hun opvallende uiterlijk. De M150 en M250 zijn ontworpen in de vorm van batterijen van het bekende merk, met een opvallende combinatie van zwarte en koperen kleuren. Deze innovatieve powerbanks ondersteunen opladen via MagSafe en worden geleverd met een handige houder die ervoor zorgt dat de powerbanks zelf opgeladen worden.

Het unieke ontwerp van de powerbanks biedt meer dan alleen een stijlvolle uitstraling. Het deksel van de powerbanks heeft namelijk twee functies. Enerzijds kan het deksel magnetisch worden gebruikt om een telefoon of tablet vast te houden en tegelijkertijd op te laden. Anderzijds onthult het deksel een holte waarin accessoires zoals kabels of oordopjes kunnen worden opgeborgen.

Qua connectiviteit zijn de powerbanks voorzien van twee usb type-c-poorten met een input en output van 60 watt. Eén van deze poorten kan zelfs een output leveren van maximaal 100 watt. Daarnaast beschikken de powerbanks over twee type-a-poorten met een vermogen tot 18 watt.

De M150 heeft een compact formaat met een diameter van 78,7 millimeter en een hoogte van 162,5 millimeter. Deze powerbank biedt een capaciteit van 25.000 mAh (91 Wh) en weegt ongeveer 815 gram. De M250, de grote broer van de M150, heeft een indrukwekkende capaciteit van 60.000 mAh. Deze powerbank is iets groter met een afmeting van 127 bij 264,1 millimeter en weegt 2.041 gram.

De powerbanks zijn momenteel verkrijgbaar op de website van Duracell, respectievelijk te koop voor 199 en 299 Amerikaanse dollar. Helaas is nog niet bekend wanneer ze beschikbaar zullen zijn in Nederland en andere regio’s.

FAQ

1. Welke apparaten ondersteunen opladen via MagSafe?

MagSafe-opladen is momenteel beschikbaar voor de nieuwste iPhone-modellen en kan binnenkort ook worden gebruikt voor het opladen van andere Apple-apparaten zoals AirPods.

2. Hoe lang duurt het om de powerbanks op te laden?

De laadtijd van de powerbanks kan variëren, afhankelijk van het type oplader dat wordt gebruikt. Over het algemeen duurt het tot 6 uur om de M150 volledig op te laden en tot 12 uur voor de M250.

3. Kan ik mijn apparaten tegelijkertijd opladen?

Ja, beide powerbanks bieden meerdere poorten waarmee je meerdere apparaten tegelijk kunt opladen. Houd er rekening mee dat het opladen van meerdere apparaten tegelijkertijd de totale laadtijd kan verlengen.