DJI vindt de manier waarop je werkt opnieuw uit met de Matrice 300 RTK- en Zenmuse H20-serie

Uncategorized

DJI, wereldleider op het gebied van creatieve cameratechnologie, heeft zojuist zijn nieuwste serie commerciële drones en hybride camera’s aangekondigd. De Matrice 300 RTK en Zenmuse H20-serie zullen een revolutie teweegbrengen in de manier waarop u werkt.

De Matrice 300 RTK is DJI’s vlaggenschip commerciële drone-platform, ontworpen voor maximale efficiëntie, betrouwbaarheid en veiligheid. Het beschikt over een vliegtijd van maximaal 55 minuten, 6 Directional Sensing & Positionering, ondersteuning voor maximaal 3 payloads tegelijk, een vliegbereik tot 15 km (9,3 mijl) en meer. Met deze krachtige functies kan de M300 RTK u helpen gegevens sneller dan ooit tevoren vast te leggen. “De M300 RTK is een tool van industriële kwaliteit die ongekende niveaus van intelligentie en betrouwbaarheid biedt”, zegt Roger Luo, President bij DJI. “Het zal opnieuw definiëren wat het betekent voor tools om robuust, betrouwbaar en intelligent te zijn.”

De Zenmuse H20-serie is de perfecte metgezel voor de M300 RTK. Deze serie hybride camera’s omvat een groothoekcamera, een camera met 23x optische zoom, een thermische camera en een laserafstandsmeter die samenwerken om een ongeëvenaarde luchtfoto-ervaring te bieden. “Door onze camera’s uit de Zenmuse H20-serie te combineren met het Matrice 300 RTK-platform,” zei Luo, “hebben we iets echt revolutionairs gecreëerd waarmee professionals gegevens kunnen vastleggen op manieren die nog nooit eerder zijn gezien.”

Deze twee nieuwe producten van DJI bieden gebruikers ongeëvenaarde niveaus van efficiëntie en betrouwbaarheid bij het vastleggen van gegevens in elke omgeving of elk terrein. De combinatie van hun toonaangevende airborne-intelligentie met hun robuuste hardware-ontwerp maakt ze ideaal voor allerlei soorten professionele toepassingen, zoals zoek- en reddingsoperaties, het in kaart brengen van bouwplaatsen, openbare veiligheidsmissies, precisielandbouwtaken en meer.

Met de lancering van deze twee producten samen als één compleet pakket – de Matrice 300 RTK met Zenmuse H20-serie – vindt DJI opnieuw uit hoe professionals hun workflows benaderen, terwijl ze betrouwbare tools krijgen waarop ze kunnen vertrouwen bij elke missie die ze vliegen.