DJI Inspire 2 Raw (licenties + cendence)

DJI Inspire 2 Raw (licenties + cendence)

Uncategorized

De DJI Inspire 2 Raw is een krachtige drone die geschikt is voor professionele videografen en fotografen. Het biedt een scala aan functies en mogelijkheden die het gemakkelijk maken om verbluffende beelden vast te leggen. In dit artikel zullen we de DJI Inspire 2 Raw in detail bespreken, inclusief de licenties en cendence.

De DJI Inspire 2 Raw is uitgerust met een Zenmuse X5S-camera, die 5,2K-video-opnamen kan maken met een snelheid van 30 frames per seconde. Het heeft ook een 20,8-megapixel Micro Four Thirds-sensor die uitstekende beeldkwaliteit biedt. De camera is uitgerust met een verwisselbare lens, waardoor gebruikers de flexibiliteit hebben om verschillende lenzen te gebruiken, afhankelijk van hun behoeften.

Een van de belangrijkste kenmerken van de DJI Inspire 2 Raw is de CineCore 2.0-beeldverwerkingstechnologie. Dit biedt gebruikers de mogelijkheid om ongecomprimeerde RAW-video-opnamen te maken, wat resulteert in beelden van de hoogste kwaliteit. Het biedt ook ondersteuning voor Apple ProRes en CinemaDNG, waardoor gebruikers meer flexibiliteit hebben bij het bewerken van hun beelden.

Een ander kenmerk van de DJI Inspire 2 Raw is de mogelijkheid om te vliegen op hoge snelheden. Het kan een topsnelheid bereiken van 94 kilometer per uur, waardoor het gemakkelijk is om snel bewegende onderwerpen te volgen en vast te leggen. Het heeft ook een vliegtijd van maximaal 27 minuten, waardoor gebruikers meer tijd hebben om te vliegen en opnamen te maken.

De DJI Inspire 2 Raw wordt geleverd met een aantal licenties die de functionaliteit van de drone verder verbeteren. Een van deze licenties is de CinemaDNG-licentie, die gebruikers in staat stelt om ongecomprimeerde RAW-video-opnamen te maken. Dit biedt de hoogste kwaliteit beelden en meer flexibiliteit bij het bewerken van de beelden.

Een andere licentie die beschikbaar is voor de DJI Inspire 2 Raw is de ProRes-licentie. Dit biedt ondersteuning voor Apple ProRes, een codec die vaak wordt gebruikt in de filmindustrie. Het biedt hogere kwaliteit beelden en meer flexibiliteit bij het bewerken van de beelden.

De DJI Inspire 2 Raw wordt ook geleverd met de Cendence-afstandsbediening. Dit is een geavanceerde afstandsbediening die een scala aan functies biedt die het gemakkelijker maken om de drone te besturen en opnamen te maken. Het heeft een groot scherm van 5,5 inch dat een helder beeld biedt van wat de camera ziet. Het heeft ook een reeks knoppen en draaiknoppen die gebruikers in staat stellen om de camera-instellingen aan te passen en de drone te besturen.

Een van de belangrijkste kenmerken van de Cendence-afstandsbediening is de mogelijkheid om het signaal te versterken. Dit maakt het mogelijk om de drone op grotere afstanden te besturen en opnamen te maken. Het heeft ook een batterijduur van maximaal vier uur, waardoor gebruikers meer tijd hebben om te vliegen en opnamen te maken.

De DJI Inspire 2 Raw is ook uitgerust met een reeks sensoren die de veiligheid van de drone verbeteren. Het heeft obstakeldetectie aan de voor- en achterkant, waardoor het gemakkelijker is om te voorkomen dat de drone tegen objecten botst. Het heeft ook een reeks sensoren die de hoogte en positie van de drone meten, waardoor het gemakkelijker is om de drone stabiel te houden tijdens het vliegen.

In termen van prijs is de DJI Inspire 2 Raw een van de duurdere drones op de markt. Het is echter een krachtige tool die geschikt is voor professionele videografen en fotografen die op zoek zijn naar de hoogste kwaliteit beelden. De licenties en cendence bieden extra functionaliteit en maken het gemakkelijker om de drone te besturen en opnamen te maken.

In conclusie is de DJI Inspire 2 Raw een krachtige drone die geschikt is voor professionele videografen en fotografen. Het biedt een scala aan functies en mogelijkheden die het gemakkelijk maken om verbluffende beelden vast te leggen. De licenties en cendence bieden extra functionaliteit en maken het gemakkelijker om de drone te besturen en opnamen te maken. Als u op zoek bent naar de hoogste kwaliteit beelden, dan is de DJI Inspire 2 Raw een uitstekende keuze.