DJI FlightHub Basic 1 maand: Alles wat je moet weten

DJI FlightHub Basic 1 maand: Alles wat je moet weten

Uncategorized

DJI, een van de toonaangevende fabrikanten van drones, heeft onlangs een nieuwe service gelanceerd genaamd DJI FlightHub Basic. Deze service is bedoeld voor bedrijven en organisaties die drones gebruiken voor hun activiteiten en biedt een eenvoudige manier om meerdere drones te beheren en te volgen.

In dit artikel zullen we alles bespreken wat je moet weten over DJI FlightHub Basic, inclusief de functies, prijzen en hoe het werkt.

Wat is DJI FlightHub Basic?

DJI FlightHub Basic is een cloudgebaseerde service die bedrijven en organisaties in staat stelt om meerdere drones te beheren en te volgen vanaf één centrale locatie. Met deze service kunnen gebruikers de vluchtgegevens van hun drones in realtime bekijken, inclusief de locatie, de hoogte, de snelheid en de batterijstatus.

DJI FlightHub Basic biedt ook de mogelijkheid om vluchtplannen te maken en te beheren, zodat gebruikers hun drones op afstand kunnen besturen en automatisch kunnen laten vliegen. Dit is vooral handig voor bedrijven die drones gebruiken voor inspecties, landbouw, constructie en andere activiteiten waarbij het handig is om op afstand te kunnen vliegen.

Wat zijn de functies van DJI FlightHub Basic?

DJI FlightHub Basic biedt een aantal handige functies voor bedrijven en organisaties die drones gebruiken. Hier zijn enkele van de belangrijkste functies:

Realtime vluchtgegevens: Gebruikers kunnen de vluchtgegevens van hun drones in realtime bekijken, inclusief de locatie, de hoogte, de snelheid en de batterijstatus.

Vluchtbeheer: Gebruikers kunnen vluchtplannen maken en beheren, zodat ze hun drones op afstand kunnen besturen en automatisch kunnen laten vliegen.

Veiligheidsfuncties: DJI FlightHub Basic biedt een aantal veiligheidsfuncties, zoals geofencing en no-fly zones, om ervoor te zorgen dat drones veilig en binnen de wettelijke grenzen vliegen.

Meerdere gebruikers: Bedrijven kunnen meerdere gebruikers toevoegen aan hun DJI FlightHub Basic-account, zodat ze de vluchtgegevens van hun drones kunnen delen en samenwerken aan vluchtplannen.

Hoe werkt DJI FlightHub Basic?

DJI FlightHub Basic is een cloudgebaseerde service, wat betekent dat gebruikers zich moeten aanmelden voor een account en hun drones moeten registreren voordat ze de service kunnen gebruiken. Zodra een gebruiker zijn drones heeft geregistreerd, kan hij de vluchtgegevens van zijn drones bekijken en vluchtplannen maken en beheren vanuit de DJI FlightHub Basic-interface.

Gebruikers kunnen hun drones op afstand besturen en automatisch laten vliegen door vluchtplannen te maken en te beheren. DJI FlightHub Basic biedt ook de mogelijkheid om geofencing en no-fly zones in te stellen om ervoor te zorgen dat drones veilig en binnen de wettelijke grenzen vliegen.

Wat zijn de prijzen van DJI FlightHub Basic?

DJI FlightHub Basic is beschikbaar als abonnementsservice en wordt aangeboden voor een maandelijks bedrag van € 99. Dit abonnement biedt toegang tot alle functies van DJI FlightHub Basic, inclusief realtime vluchtgegevens, vluchtbeheer en veiligheidsfuncties.

Voor bedrijven die meer dan één drone gebruiken, biedt DJI ook een Enterprise-versie van DJI FlightHub aan. Deze versie biedt geavanceerde functies voor dronebeheer en -controle, evenals aangepaste prijzen op basis van de behoeften van de klant.

Conclusie

DJI FlightHub Basic is een handige service voor bedrijven en organisaties die drones gebruiken voor hun activiteiten. Met deze service kunnen gebruikers meerdere drones beheren en volgen vanaf één centrale locatie, en vluchtplannen maken en beheren om hun drones op afstand te besturen en automatisch te laten vliegen.

DJI FlightHub Basic biedt ook een aantal veiligheidsfuncties, zoals geofencing en no-fly zones, om ervoor te zorgen dat drones veilig en binnen de wettelijke grenzen vliegen. De service is beschikbaar als abonnementsservice voor € 99 per maand en biedt toegang tot alle functies van DJI FlightHub Basic.

Als je op zoek bent naar een eenvoudige manier om meerdere drones te beheren en te volgen, dan is DJI FlightHub Basic zeker het overwegen waard.