Teufel presenteert nieuwe producten in de Flagship Store in Berlijn

Teufel presenteert nieuwe producten in de Flagship Store in Berlijn

Uncategorized

Wanneer je in Berlijn bent, kun je een bezoek brengen aan de Flagship Store van Teufel. Deze bevindt zich in het centrum, naast de dierentuin, in het gebied genaamd Bikini. Androidworld nam een kijkje in deze winkel om een aantal nieuwe producten te bekijken van dit Duitse merk.

Een van de nieuwe producten die in de winkel te vinden is, is de Teufel Ultima 25 Active, een set actieve speakers met ingebouwde versterkers. Deze speakers zijn voorzien van een HDMI-in- en -uitgang, waardoor ze ideaal zijn om aan je televisie aan te sluiten. Daarnaast kun je gebruik maken van de optical-in, aux-in en USB-C-ingang om andere apparaten te verbinden. Met Bluetooth met Qualcomm® aptX ™ en AAC kun je ook draadloos verbinding maken. Verder kun je via de FM/DAB+ radio radio luisteren. Deze speakers zullen aan het einde van het jaar beschikbaar zijn en kosten € 499,99.

Een ander interessant product is de Teufel Stereo M 2. Deze set speakers is voorzien van WiFi-streaming en kan worden bediend via Airplay 2, Chromecast, Spotify Connect en de Teufel Home app. Daarnaast zijn ze bedraad of draadloos aan te sluiten. Aan de achterzijde van de speakers bevindt zich ook een AUX-ingang voor bijvoorbeeld een platenspeler. Deze Stereo M 2 zal aan het einde van het jaar beschikbaar zijn en kost net geen €1000.

Daarnaast is er de Teufel Motiv Home, een draagbare speaker met verschillende streamingopties zoals Airplay 2 en Chromecast. De Motiv Home heeft een accu die lang meegaat en kan bediend worden met de Teufel Home-app. Deze speaker kost € 549,99 en is ook verkrijgbaar aan het einde van het jaar.

Tot slot is er de Teufel Real Blue Pro, een over-ear hoofdtelefoon met een accuduur van 40 uur en ruisonderdrukking. De Real Blue Pro kan via Bluetooth 5.1 worden verbonden, maar er is ook een 3.5 mm-aansluiting en kabel meegeleverd. Deze hoofdtelefoon kost € 349,99 en is nu beschikbaar.