Profiteer van hoge kortingen op krachtige Microsoft-producten bij MediaMarkt!

Profiteer van hoge kortingen op krachtige Microsoft-producten bij MediaMarkt!

Uncategorized

Ben je op zoek naar een stabiel en krachtig Windows 11-systeem? Dan is dit het moment om toe te slaan! MediaMarkt biedt namelijk hoge kortingen op drie uitstekende Microsoft-producten. Deze veelzijdige apparaten zijn geschikt voor zowel werk als privégebruik. Wees er snel bij, want de aanbiedingen gelden alleen van 10 tot en met 27 november.

Microsoft Surface Pro 9: Een krachtige tablet met laptopprestaties

De Microsoft Surface Pro 9 is een tablet met laptopprestaties. Het haarscherpe 13-inch touchscreen trekt direct de aandacht. Met een resolutie van 2880 x 1920 pixels mis je geen enkel detail. Dit maakt de tablet ideaal voor beeldbewerkers. Bovendien heeft het scherm een verversingssnelheid van 120 hertz, waardoor films, series, animaties en games vloeiend worden weergegeven.

Met Windows 11 en de bijbehorende apps kun je deze tablet bedienen met je vingers of een stylus. Daarnaast kun je de tablet eenvoudig transformeren tot een volwaardige laptop door het Microsoft Type Cover-toetsenbord aan te sluiten. Ideaal voor wie productief wil zijn. De tablet heeft ook een Full-HD-webcam aan de voorzijde, wat handig is voor videobellen.

De Microsoft Surface Pro 9 weegt slechts 900 gram maar biedt toch voldoende rekenkracht. Met een Intel Core i5-processor met tien rekenkernen kun je vrijwel elk programma soepel draaien. Het apparaat heeft 16 GB werkgeheugen en 256 GB ssd-opslag. Met een batterijduur van ruim 15 uur kun je de tablet de hele dag gebruiken.

Microsoft Surface Laptop Go 3: Een compacte laptop voor onderweg

De Microsoft Surface Laptop Go 3 is een slanke en lichte laptop die je overal mee naartoe kunt nemen. Met een gewicht van slechts 1,13 kg is hij ideaal voor mobiele werkers. De lange batterijduur van ongeveer 15 uur zorgt ervoor dat je op elke locatie kunt werken.

Het kristalheldere 12,4-inch touchscreen is geschikt voor videostreaming, fotobewerking en eenvoudige games. Met het volwaardige qwerty-toetsenbord kun je snel documenten uitwerken. De laptop start snel op dankzij de vingerafdruksensor en de nieuwste Intel Core i5-processor met tien rekenkernen. Met 8 GB werkgeheugen kun je zonder problemen meerdere programma’s tegelijkertijd gebruiken.

De laptop heeft een ssd van 256 GB, waardoor je voldoende opslagruimte hebt. Daarnaast beschikt hij over een usb-c-poort voor het aansluiten van een externe monitor en een reguliere usb-aansluiting voor andere randapparatuur.

Microsoft Surface Laptop 5: Een krachtige laptop voor veeleisende taken

De Microsoft Surface Laptop 5 is een krachtige laptop die geschikt is voor zware computertaken. Met een Intel Core i5-processor met tien rekenkernen kun je moeiteloos video’s bewerken, foto’s corrigeren en 3D-illustraties maken. Het 13,5-inch touchscreen met een resolutie van 2256 x 1504 pixels biedt voldoende ruimte om creatief te werken.

De laptop heeft een accuduur van ongeveer 18 uur, waardoor je overal kunt werken zonder je zorgen te maken over de batterij. De laptop ondersteunt gezichtsherkenning via Windows Hello voor extra veiligheid. Daarnaast heeft de laptop een stevige aluminium behuizing, waardoor je hem veilig kunt meenemen.

Profiteer nu van hoge kortingen bij MediaMarkt en pak je kans om een krachtig Windows 11-systeem aan te schaffen!

Veelgestelde vragen

Wanneer zijn de aanbiedingen geldig?

De aanbiedingen gelden van 10 tot en met 27 november.

Zijn de Microsoft-producten geschikt voor zowel werk als privégebruik?

Ja, de Microsoft-producten zijn zeer veelzijdig en kunnen zowel voor werk als privé gebruikt worden.

Wat zijn de specificaties van de Microsoft Surface Pro 9?

De Microsoft Surface Pro 9 heeft een haarscherp 13-inch touchscreen, een Intel Core i5-processor met tien rekenkernen, 16 GB werkgeheugen en 256 GB ssd-opslag. De tablet heeft een batterijduur van ruim 15 uur.

Hoeveel weegt de Microsoft Surface Laptop Go 3?

De Microsoft Surface Laptop Go 3 weegt slechts 1,13 kg.

Wat zijn de specificaties van de Microsoft Surface Laptop 5?

De Microsoft Surface Laptop 5 heeft een 13,5-inch touchscreen, een Intel Core i5-processor met tien rekenkernen, 8 GB werkgeheugen en een 512 GB ssd-opslag. De laptop heeft een accuduur van ongeveer 18 uur.