Gerucht: Disney/Pixar UP game komt terug op PS4 en PS5

Gerucht: Disney/Pixar UP game komt terug op PS4 en PS5

Uncategorized

Er zijn recentelijk geruchten opgedoken dat de Disney/Pixar UP game opnieuw wordt uitgebracht voor zowel de PS4 als de PS5. Dit nieuws is naar voren gekomen na een nieuwe rating die in Taiwan is verschenen. Hoewel er nog geen officiële bevestiging is, speculeren fans al volop over de mogelijke terugkeer van deze geliefde game.

De vraag is dan natuurlijk: zal de UP game deel gaan uitmaken van de Classics Catalogue, die beschikbaar is via PlayStation Plus Premium? Dit blijft nog onduidelijk, maar het heeft wel geleid tot discussie over de kwaliteit van het Classics aanbod. Veel fans vinden namelijk dat dit aanbod tekortschiet en dat Sony het snel heeft geïntroduceerd om de hogere prijs van PlayStation Plus Premium te rechtvaardigen.

De Disney/Pixar UP game werd oorspronkelijk uitgebracht voor de PSP, maar lijkt nu een nieuw leven te krijgen op de nieuwere PlayStation-consoles. Hoewel er geen quotes zijn van officiële bronnen, is de online buzz rondom deze geruchten aanzienlijk. Fans hopen dat de game een grafische upgrade zal krijgen en dat het speelplezier op de PS4 en PS5 nog beter zal zijn dan voorheen.

Al met al blijft het afwachten of deze geruchten werkelijkheid zullen worden. Hopelijk zullen de officiële aankondigingen van Disney en Sony binnenkort duidelijkheid verschaffen over de terugkeer van de Disney/Pixar UP game op de PlayStation-consoles.

Veelgestelde vragen

1. Komt de Disney/Pixar UP game echt terug?

Op dit moment zijn er alleen maar geruchten over de terugkeer van de UP game. Er is nog geen officiële bevestiging van Disney of Sony.

2. Zal de game beschikbaar zijn voor zowel de PS4 als de PS5?

Volgens de rating die is opgedoken in Taiwan, wordt de game opnieuw uitgebracht voor zowel de PS4 als de PS5.

3. Wordt de game onderdeel van de Classics Catalogue?

Het is nog onduidelijk of de UP game deel gaat uitmaken van de Classics Catalogue, die beschikbaar is via PlayStation Plus Premium. Er wordt gespeculeerd dat dit mogelijk het geval zou kunnen zijn.

4. Wat vinden fans van het Classics aanbod?

Veel fans zijn van mening dat het Classics aanbod tekortschiet en dat Sony het snel heeft geïntroduceerd om de hogere prijs van PlayStation Plus Premium te rechtvaardigen. Deze geruchten hebben dan ook voor de nodige discussie online gezorgd.