Blizzard kondigt Diablo 4 bordspel aan dat de wereld van Sanctuary verkent

Blizzard kondigt Diablo 4 bordspel aan dat de wereld van Sanctuary verkent

Uncategorized

Blizzard heeft onlangs in samenwerking met Genuine Entertainment en Glass Cannon Unplugged een spannend nieuw bordspel en rollenspel aangekondigd dat is geïnspireerd door Diablo 4.

Hoewel het project “voor op de lange termijn” is bedoeld, zijn enthousiaste fans al in afwachting van de release. Helaas zullen ze nog even geduld moeten hebben, aangezien het bordspel pas in 2025 uitkomt via Kickstarter. Gelukkig hoeven spelers niet tot die tijd te wachten om het avontuur voort te zetten, aangezien het eerste regelboek voor het rollenspel al in 2024 uitkomt en losstaat van het bordspel.

“Het ontwerpproces van het bordspel heeft geleid tot het verkennen van zowel de bovenwereld als de onderwereld van Sanctuary, waar spelers boven en onder beleven”, aldus een bron bij Blizzard. De mechanismen en thema’s van het bordspel zijn rechtstreeks afgeleid van de populaire game Diablo 4.

Het rollenspel sluit perfect aan op het bordspel en zal uiteenwisselbare speelcomponenten en gedeelde accessoires bevatten. Daarnaast zullen er aanvullende uitbreidingen worden uitgebracht die aansluiten bij de gebeurtenissen in Diablo 4, waardoor spelers een volledig geïntegreerde ervaring kunnen beleven.

Terwijl de aankondiging van het rollenspel en het bordspel veel aandacht kreeg tijdens BlizzCon, werd ook een nieuwe teaser onthuld voor de langverwachte uitbreiding Vessel of Hatred. Fans kunnen zich dus verheugen op nog meer spannende content in de toekomst.

FAQ:
Q: Wanneer wordt het Diablo 4 bordspel uitgebracht?
A: Het Diablo 4 bordspel wordt verwacht in 2025, via Kickstarter.

Q: Is het rollenspel direct gerelateerd aan het bordspel?
A: Nee, het rollenspel staat los van het bordspel, maar beide spellen zullen elkaar aanvullen met uitwisselbare speelcomponenten en gedeelde accessoires.

Q: Wanneer komt de eerste regelboek voor het rollenspel uit?
A: Het eerste regelboek voor het rollenspel wordt verwacht in 2024.

Q: Zal er ook een uitbreiding voor het rollenspel zijn?
A: Ja, er zullen aanvullende uitbreidingen worden uitgebracht voor het rollenspel, die aansluiten bij de gebeurtenissen in Diablo 4.