Grand Theft Auto V viert 10e verjaardag met bonussen en nieuwe content

Grand Theft Auto V viert 10e verjaardag met bonussen en nieuwe content

Uncategorized

Grand Theft Auto V bestaat op zondag 17 september tien jaar en om dit te vieren kunnen spelers genieten van verschillende bonussen en nieuwe content. Een van de hoogtepunten is de mogelijkheid om outfits te krijgen die geïnspireerd zijn door de drie hoofdpersonages van de game: Michael, Trevor en Franklin. Deze outfits, genaamd The Retired Criminal, The Homie en The Groupie, kunnen spelers krijgen door in te loggen voor 27 september.

Daarnaast kunnen spelers ook genieten van verschillende afwerkingen voor wapens, zoals de Micro SMG, Carbine Rifle en RPG Launcher. Ook ontvangen spelers een volledige set met snacks, ammo en body armor om goed voorbereid op pad te gaan.

Een nieuwe toevoeging aan het spel is de Bravado Hotring Hellfire, een sportwagen die verkrijgbaar is bij Southern San Andreas Super Autos. Dit voertuig kan gratis geclaimd worden door GTA+-abonnees tot 11 oktober.

Lamar en Trevor, twee bekende personages uit het spel, geven deze week vier keer zoveel GTA$ en RP, en spelers kunnen deze beloningen verdienen door het voltooien van contractmissies met hen. Daarnaast zijn er dubbele beloningen beschikbaar voor The Data Leaks missie, waarin spelers samenwerken met Franklin Clinton om onuitgebrachte nummers van Dr. Dre op te sporen.

Er zijn ook extra beloningen te verdienen in andere activiteiten, zoals Hangar Sell Missions en de klassieke GTA Online mode Come Out to Play.

Daarnaast zijn er verschillende kortingen beschikbaar op auto’s, garages en wapens. GTA+-abonnees ontvangen ook extra voordelen, zoals de Bravado Hotring Hellfire en maandelijkse GTA$500.000.

Kortom, spelers kunnen deze week genieten van verschillende bonussen, nieuwe content en kortingen om de 10e verjaardag van Grand Theft Auto V te vieren.