Maak je ochtend compleet met deze stijlvolle beker- en kommenset van Action

Maak je ochtend compleet met deze stijlvolle beker- en kommenset van Action

Uncategorized

Als echte koffie- en theeliefhebbers willen wij onze dag het liefst beginnen met een heerlijk drankje uit onze favoriete mok of beker. Niet alleen moet de koffie goed smaken, maar het oog wil ook wat. Daarom zijn wij altijd op zoek naar mooie koffiemokken en servies. En wij hebben goed nieuws voor jouw collectie: bij Action hebben we een geweldige beker- en kommenset gespot die je niet wilt missen. Het is de perfecte mix van de betaalbare prijs van Action en de stijl van HK Living.

Stijlvolle bekers en kommen voor elke gelegenheid

De Azur 18-delige beker- en kommenset is een ware eyecatcher. En het beste van alles? Deze set kost maar drie tientjes. Je krijgt zes kleine bekers, zes grote bekers en zes kommen, elk met een unieke uitstraling. Deze minimalistische set is verre van saai en is ook verkrijgbaar in levendigere kleuren.

Niet alleen mooi, maar ook praktisch

Natuurlijk willen we niet alleen mooie bekers en kommen, we willen ze ook kunnen gebruiken. Daarom is dit servies vaatwasserbestendig (hoera!) en hittebestendig tot 250°C. En als kers op de taart zijn de bekers en kommen geschikt voor de magnetron. Of je nu je drankje wilt opwarmen zoals je favoriete beroemdheid of leftovers van gisteravond wilt opwarmen, met dit servies is het allemaal mogelijk. Wij zijn in ieder geval verkocht.

FAQ:

Q: Zijn de bekers en kommen in de Azur set magnetronbestendig?
A: Ja, de bekers en kommen zijn geschikt voor de magnetron, dus je kunt je drankjes of eten gemakkelijk opwarmen.

Q: Zijn de bekers en kommen vaatwasserbestendig?
A: Ja, het servies is vaatwasserbestendig, dus je kunt ze na gebruik gemakkelijk in de vaatwasser plaatsen voor een snelle en eenvoudige reiniging.

Q: Kan ik de Azur set in verschillende kleuren krijgen?
A: Ja, de set is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je kunt kiezen welke het beste bij jouw smaak en interieur past.

Q: Hoeveel bekers en kommen zitten er in de set?
A: Er zitten in totaal 18 stuks in de set: zes kleine bekers, zes grote bekers en zes kommen.