Deze iPhones zijn volgende week niet meer te koop

Deze iPhones zijn volgende week niet meer te koop

Uncategorized

Volgende week presenteert Apple de langverwachte iPhone 15. Dit betekent helaas ook dat er een aantal oudere iPhones uit het assortiment zullen verdwijnen. Na de lancering van de iPhone 15 zullen deze toestellen niet langer te koop zijn bij Apple.

Er is een gadget op de markt waarmee iPhones gehackt kunnen worden. Deze gadget verstoort je iPhone dusdanig dat het bijna onbruikbaar wordt. En het opmerkelijke is dat je deze gadget gewoon kunt kopen bij Bol.com. Wij vertellen je hoe je je iPhone kunt beschermen tegen deze tool.

Ben je van plan om de iPhone 15 Pro Max te kopen? Door productieproblemen zal de voorraad waarschijnlijk beperkt zijn bij de release, waardoor de levertijden snel kunnen oplopen. Het is dus belangrijk om er snel bij te zijn als je zeker wilt zijn van tijdige levering.

Naast de iPhone 15 zal Apple binnenkort ook een reeks nieuwe software-updates lanceren. Normaal gesproken worden deze updates verspreid over een periode uitgebracht, maar dit jaar zullen ze allemaal op dezelfde dag verschijnen. Dit betekent dat je op één dag maar liefst zes verschillende Apple-apparaten kunt updaten.

Apple’s jaarlijkse najaarsevent staat voor de deur en er zijn sterke aanwijzingen dat sommige nieuwe producten direct na de presentatie in de winkels zullen liggen. Maar waar kunnen we ons dan op verheugen?

De geruchtenmolen draait op volle toeren en er is nog steeds onduidelijkheid over de naam van een van de nieuwe iPhone 15-modellen. Wordt het een iPhone 15 Pro Max of een iPhone 15 Ultra?

Ga je binnenkort op reis? Dan hoef je tijdens je vlucht alleen de vliegtuigmodus van je Apple Watch in te schakelen, toch? Niet helemaal. Er is een andere functie op je Apple Watch die veel efficiënter is tijdens je vliegreis: de energiebesparingsmodus.

Als je van plan bent om nieuwe AirPods te kopen, is het verstandig om nog even te wachten. Apple heeft namelijk officieel aangekondigd dat er een nieuw evenement komt, waarbij ook nieuwe AirPods Pro met usb-c zullen verschijnen. Wat zijn de nieuwe functies van deze oortjes?

Dit is een samenvatting van het belangrijkste Apple- en iPhone-nieuws van deze week.