Metacritic onthult winnaars van The Game Awards 2023

Metacritic onthult winnaars van The Game Awards 2023

Uncategorized

Op 8 december zal de jaarlijkse The Game Awards 2023-show plaatsvinden voor het Europese publiek. Een spannende avond waarop we ontdekken welke games en personen in verschillende categorieën met een Game Award naar huis gaan. Maar wat als we eens een andere jury zouden kiezen? Dat is precies wat Metacritic dacht, en zij hebben in plaats daarvan de genomineerden op een rijtje gezet op basis van gemiddelde scores.

In de categorie ‘Game of the Year’ zou Baldur’s Gate 3 als grote winnaar uit de bus komen. Deze epische RPG heeft indruk gemaakt op zowel critici als spelers. Daarnaast scoort Baldur’s Gate 3 ook hoog in de categorieën ‘Best Multiplayer’ en ‘Best RPG’.

Voor de liefhebbers van onafhankelijke games presenteert Metacritic Dave the Diver als ‘Best Independent Game’. Deze unieke titel heeft met zijn creatieve gameplay en prachtige visuals een diepe indruk achtergelaten.

Als het gaat om de nieuwste releases, wordt Pizza Tower erkend als ‘Best Debut Indie Game’. Deze charmante game weet spelers te betoveren met zijn kleurrijke wereld en verrassende gameplay-elementen.

In de wereld van virtual reality en augmented reality springt Gran Turismo 7 eruit als ‘Best VR/AR Game’. Met realistische graphics en een meeslepende spelervaring laat het spel zien wat er mogelijk is met deze technologieën.

Feestje bouwen met vrienden? Baldur’s Gate 3 wordt ook erkend als ‘Best Multiplayer’. Deze game biedt een meeslepende coöperatieve ervaring waarbij spelers samen op avontuur kunnen gaan.

Voor liefhebbers van mobiele games is Terra Nil de absolute winnaar in de categorie ‘Best Mobile Game’. Deze ecologische puzzelgame combineert uitdagende gameplay met een belangrijke boodschap over natuurbescherming.

Metacritic heeft nog veel meer categorieën onthuld, waaronder ‘Best Narrative’, ‘Best Art Direction’, ‘Best Action Game’ en nog veel meer. Bezoek [URL van Metacritic] om de volledige lijst met winnaars te bekijken.

FAQ:

Wat is Metacritic?
Metacritic is een website die de gemiddelde scores van games, films, tv-shows en muziekalbums verzamelt en presenteert op basis van recensies van critici.

Hoe worden de winnaars bepaald?
De winnaars worden bepaald op basis van de gemiddelde scores van de genomineerde games op Metacritic.

Zijn deze winnaars ook de officiële winnaars van The Game Awards?
Nee, de winnaars die Metacritic heeft onthuld zijn gebaseerd op hun eigen score-systeem. De officiële winnaars van The Game Awards zullen op 8 december bekend worden gemaakt.