Unieke horrorgame weert zich een weg naar PlayStation consoles

Unieke horrorgame weert zich een weg naar PlayStation consoles

Uncategorized

Christmas Massacre geweerd uit digitale winkels van Microsoft en Nintendo

Het komt niet vaak voor dat een game wereldwijd wordt geweerd uit de digitale winkels van zowel Microsoft als Nintendo. Deze keer heeft het indrukwekkende horrorgame Christmas Massacre de platformhouders echter een stapje te ver gebracht. Sony daarentegen, die bekendstaat om zijn open platform, heeft geen bezwaren tegen de game.

Christmas Massacre, oorspronkelijk uitgebracht op pc in 2021, kreeg over het algemeen positieve beoordelingen op Steam. De ontwikkelaar heeft contact opgenomen met Microsoft en Nintendo om de mogelijkheden voor een release op PlayStation, Xbox en Switch te bespreken. Helaas zou zelfs het censureren van het spel niet de kans op publicatie vergroten.

Gelukkig voor PlayStation-fans krijgt het platform er een exclusieve titel bij. Christmas Massacre zal beschikbaar zijn voor zowel de PlayStation 4 als de PlayStation 5 vanaf 17 november. Voor degenen die niet willen wachten, is het spel nu al verkrijgbaar op Steam.

Ben je benieuwd naar Christmas Massacre en wil je een voorproefje? Bekijk dan hieronder de trailer:

Veelgestelde vragen

Wat is Christmas Massacre?

Christmas Massacre is een horrorgame die spelers onderdompelt in een angstaanjagende kerstnacht waarin ze moeten vechten om te overleven. De game staat bekend om zijn intense gameplay en unieke horrorsfeer.

Waarom is Christmas Massacre geweerd uit de digitale winkels van Microsoft en Nintendo?

Hoewel de precieze redenen niet worden vermeld, heeft Christmas Massacre blijkbaar de grenzen van aanvaardbaarheid overschreden voor de platformhouders. Microsoft en Nintendo hebben besloten om de game niet toe te laten in hun digitale winkels.

Wanneer is Christmas Massacre beschikbaar?

Christmas Massacre zal vanaf 17 november verkrijgbaar zijn voor de PlayStation 4 en PlayStation 5. Op dit moment is het spel al beschikbaar op het platform Steam.