Destiny 2 breidt uit met nieuwe wekelijkse quests en aankomende evenementen

Destiny 2 breidt uit met nieuwe wekelijkse quests en aankomende evenementen

*EN Uncategorized

Raven’s Wishes

Ontdek de nieuwste toevoegingen aan Destiny 2! Bungie heeft onlangs aangekondigd dat spelers kunnen genieten van de nieuwe wekelijkse quests genaamd “Raven’s Wishes”. Deze quests zijn beschikbaar tot 12 maart 2024 en bieden spelers de kans om tokens te verdienen voor verschillende beloningen. Als speler heb je de keuze uit:

– “Wish for Strength” – Verdien de krachtige Deepsight-wapens van de Last Wish-raid.
– “Wish for Protection” – Rust jezelf uit met exotische uitrusting uit het Lightfall-jaar.
– “Wish of Beauty” – Verzamel evenement-souvenirs en essentiële Ascendant crafting-materialen.

Moments of Triumph

Vanaf nu tot en met 3 juni 2024 kunnen alle spelers genieten van de “Moments of Triumph”. Dit evenement biedt spelers de mogelijkheid om zich voor te bereiden op de aankomende uitbreiding “The Final Shape”. Om deel te nemen, moeten spelers een reeks Triumphs voltooien die gebaseerd zijn op het afgelopen jaar in Destiny 2. Als beloning voor het succesvol voltooien van het MMXXIII Seal, krijgen spelers de kans om het exclusieve “Moments of Triumph-shirt” aan te schaffen via de Bungie Store dankzij Bungie Rewards. Bovendien kunnen spelers uitkijken naar het jaarlijkse Guardian Games-evenement in maart en de release van de “Destiny 2: Into the Light” content in april.

The Final Shape

Hoewel Destiny 2: The Final Shape oorspronkelijk gepland stond voor februari 2024, is de releasedatum onlangs uitgesteld naar 4 juni 2024. Deze langverwachte uitbreiding zal beschikbaar zijn voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X en PC. The Final Shape markeert ook een mijlpaal voor Bungie, aangezien het hun eerste uitbreiding is sinds de studio zich bij Sony heeft aangesloten.

De toekomst is veelbelovend voor Destiny 2, met nieuwe wekelijkse quests, aankomende evenementen en een langverwachte uitbreiding. Bungie blijft zich inzetten om spelers keer op keer een unieke en spannende game-ervaring te bieden. Bereid je voor op nieuwe uitdagingen en beloningen terwijl je je reis in de wereld van Destiny 2 voortzet.

FAQ:

1. Wat zijn de “Raven’s Wishes” quests?
– De “Raven’s Wishes” quests zijn nieuwe wekelijkse quests in Destiny 2 waar spelers tokens kunnen verdienen voor verschillende beloningen. Spelers hebben de keuze uit drie verschillende quests: “Wish for Strength”, “Wish for Protection” en “Wish of Beauty”.

2. Wat zijn de “Moments of Triumph”?
– De “Moments of Triumph” is een evenement in Destiny 2 dat spelers de mogelijkheid biedt om zich voor te bereiden op de aankomende uitbreiding genaamd “The Final Shape”. Spelers moeten een reeks Triumphs voltooien die gebaseerd zijn op het afgelopen jaar in Destiny 2 om beloningen te verdienen, waaronder het exclusieve “Moments of Triumph-shirt”.

3. Wanneer is de releasedatum van de uitbreiding “The Final Shape”?
– De releasedatum van de uitbreiding “The Final Shape” is uitgesteld naar 4 juni 2024. Deze uitbreiding zal beschikbaar zijn voor verschillende platforms, waaronder PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X en PC.

Key Terms:

– Tokens: In-game currency or items that can be earned and exchanged for rewards.
– Last Wish: The name of a raid in Destiny 2.
– Lightfall: A specific year in Destiny 2’s timeline.
– Ascendant crafting-materials: Resources used for crafting in Destiny 2 that can be obtained during events.
– Triumphs: In-game achievements or challenges that players can complete to earn rewards.
– MMXXIII Seal: A specific seal or achievement in Destiny 2 that players can earn.

Suggested Related Links:

Bungie – De officiële website van Bungie, de ontwikkelaar van Destiny 2.
Bungie Store – De officiële online winkel van Bungie waar spelers exclusieve merchandise kunnen kopen.
Destiny 2 – De officiële website van Destiny 2, waar spelers meer informatie kunnen vinden over het spel en de updates.